Quantcast
Channel: شبکه های ماهواره - جنبش سایبری 313 l ظهور , آخرالزمان , مهدویت , جنگ نرم , امام زمان (عج)
Viewing all 635 articles
Browse latest View live

خشم بی بی سی از ادعای لاریجانی در مورد بهائیان !

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
نکته مهم اینست که آقای معصومی در جمهوری اسلامی در طرفداری از بهائیان با بی بی سی تلفنی صحبت می کنند و جمهوری اسلامی هم با ایشان کاری ندارد.

خشم بی بی سی از ادعای لاریجانی در مورد بهائیان !

 

شبکه بی بی سی فارسی در برنامه صفحه 2 آخر هفته خود به نقد صحبت های برادران لاریجانی در مورد بهائیان پرداخت.

 

مواردی از قبیل زندانی شدن به دلیل پیروی از بهائیت، اخراج از مشاغل دولتی ومحیط های آموزشی، عدم رعایت حقوق شهروندی ونداشتن امنیت جانی در زندگی شخصی بهائیان اتهاماتی است که در این برنامه علیه نظام مطرح شد.

 

استنادات بی بی سی برای اثبات این موارد یا خود بهائیان خارج از کشور هستند ویا مدارک و اشخاصی که یا صدای آنان پخش می شود و یا از آنان نقل قول می شود.


آیا رسانه دروغگوی بی بی سی قابل استناد است که این موارد را بشود از آن قبول کرد؟

 

یکی از مهمانان این برنامه به گفته بی بی سی آیت الله عبد الحمید معصومی تهرانی است. البته ایشان شخص معلوم الحالی هستند، چند سال پیش هم در دفاع ازبهائیان در غالبی بسیار دوستانه بیانیه ای دادند و مردم را به صلح هم نوع دوستی در مورد بهائیان دعوت کردند.

 

بنا بر قواعد بی بی سی هم هرفردی در ایران با اپوزیسیون همراه شود آیت الله است.

 

سؤال این است که این آقای معصومی که با بی بی سی تلفنی حرف می زند اولا از کجا معلوم که معصومی است؟ آخر چرا باید در این موارد به این شبکه اعتماد کرد؟

 


 بالفرض که آقای معصومی باشند، شما از میان چند هزار نفر مجتهد و مراجع تقلید می روید سراغ آنانی که حرف شما را بزنند؟

 

تمام مراجع بهائیان را نجس و مشرک می دانند.


نکته مهم هم اینست که آقای معصومی در جمهوری اسلامی در طرفداری از بهائیان با بی بی سی تلفنی صحبت می کنند و جمهوری اسلامی هم با ایشان کاری ندارد.

 

مگر این شبکه همیشه از شنود تلفن های ایرانیان صحبت نمی کند؟ پس این، خود نشانه آزادی دفاع از بهائیان است.

 

در ضمن آقای ثابتی که خودشان بهائی هستند، این نظرات شیخ انصاری و میرزای شیرازی که دشمن سرسخت انگلیس بودند را در مورد مدارا با بهائیان از کجا آوردند؟

 

ضمنا ایشان نمی دانند که شیخ انصاری و میرزا در زمان پهلوی نبودند.

 

از طرفی آقای فرشتیان ادعا می کنند که آقای جناتی درگوش ایشان گفته بودند که من مطالبی را 50 سال پیش در نجف نوشتم و فتوی بر نجس نبودن بهائیان دادم. در آن زمان هم زعیم و مرجع آن زمان به من گفت این مطالب درست نیست. من هم دلیل آوردم و ایشان گفتند دلایل درست است اما مصلحت نیست که ما این را مطرح کنیم.

 

بعد هم که آن زعیم برای عمل به لندن رفت و برگشت از فتوای خود نیز برگشت.

 

این مطالب همه دروغ های بی بی سی هستند.

 

زعمای نجف در 50 سال پیش  آخوند خراسانی، یزدی - صاحب عروه، میرزای شیرازی دوم، شیخ الصوفیه اصفهانی و بعد هم شیخ عبدالکریم حائری یزدی که هم زعیم قم و هم نجف، سید ابوالحسن اصفهانی و بعد از این ها هم آیت الله بروجردی که همه وهمه قائل به نجاست بهائیان می باشند.


اکر هم منظور زعمایی از قبیل آقای معصومی هستند که .....به طور کلی باید گفت که از نظر شرع اسلام هر فردی حق دارد هر دینی داشته باشد. حتی شیطان پرست هم می تواند باشد. اما این به خودش مربوط می شود.


هرکسی خواست به جهنم برود آزاد است.

 

مهم اینست که حقوق شهروندی برای همه در قانون اسلام و قانون اساسی در نظر گرفته شده است.

 

حال ازاین میان تکلیف اهل کتاب معلوم است و همین بس که رؤسای هاکوپیان ارمنی هستند. اما فرقه های ضاله که فاسد العقیده هستند حق تبلیغ عقائد خود را ندارند.

 

اتفاقا بنا بر اخبار واصله جمهوری اسلامی در برخورد با این فرقه ضاله مسامحه هم کرده است.

 

حق تحصیل را از بهائیان کسی سلب نکرده است ولی استاد شدن در دانشگاه یا فردی است که حرفی از بهائی بودنش نمی زند. یعنی همان حرفهای درست و مطالب آموزشی مصوب را آموزش می دهد، که کسی با او کاری ندارد. اصلا کسی نمی داند که او بهائیست.

 

اگر هم عقائد خود را تبلیغ می کند قطعا نظام باید با او برخورد کند.

 

ما به هیچ عنوان مبانی حقوق بشری سازمان های تحت پوشش و سیاست های صهیونیست و امریکا را قبول نداریم. سازمان هایی که برای هم جنس بازان هم حقوق شهروندی تجویز می کنند ــ همجنس بازی که نه تنها خلاف فطرت انسانی بلکه خلاف فطرت حیوانی است ـــ آیا چنین کشورهایی می توانند مرجعی برای تعیین حقوق برای فرق ضاله باشند و آیا حق دخالت در حقوق شهروندی ایرانیان را می توانند داشته باشند؟

 

ما نه برای این تکالیف سازمانهای حقوق بشر ارزشی قائلیم و نه به اخبار و مدارک بی بی سی و کارشناسانش.

  • جام

فیلم/ رواج نگهداری از حیوانات خانگی

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
سایت ایران اسلامی در مستندی ویدئویی به چگونگی ترویج نگهداری از حیوانات خانگی توسط شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان، خرید و فروش غیر قانونی و آزادانه این حیوانات در فضای مجازی و معرفی بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان می‌پردازد.

دانلود


بررسی ساختار شبکه فارسی‌‌زبان صدای آمریکا (VOA) +تصاویر

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
صدای آمریکا، قدیمی ترین ابزار ایالات متحده در عرصه دیپلماسی عمومی است که در داخل آمریکا فعالیتی ندارد و تمرکز آن اعمال بر مرزهای خارجی آمریکاست. ریشه پیدایش این شبکه خبری به میانه های جنگ جهانی دوم یعنی آن زمان که زبان انگلیسی به منظور تحکیم روحیه محور پاریس- لندن در مقابل با هیتلر، مورد برنامه ریزی رسانه ای قرار گرفته شده بود، بر می گردد.
جهان نوین، جهانی است که جوامع یا از حالت ارباب-رعیت به حالت شهروند-دولت گذر کرده اند و یا لاجرم در حال عبور از این چنین پیچ تاریخی به سر می برند؛ پس مسلم آن است که عرصه رسانه به عنوان رکن چهارم مردم سالاری، از نقشی ویژه در جریان سازی های سیاسی و هدایت افکار عمومی جوامع گذر نموده و یا در حال گذار به سمت و سوی خاص داشته و دارند.
 
از این منظر رسانه به همان میزان که فرصت است، تهدید نیز قلمداد می گردد؛ زیرا که عالم رسانه مفهوم اراده ملی، حاکمیت سرزمینی و مرزهای جغرافیایی را تعریف و این فرصت را در اختیار دشمن قرار می دهد که بدون به حرکات آوردن قشون خود در امور داخلی دولت هدف، بر سرزمین فکر و عقاید جوامع هدف تاخته و قلوب و اذهان ایشان را به تصرف خویش درآورند؛ بر این اساس شناخت صحیح و کامل از محتوا و نحوه عمل توپخانه رسانه ای دشمن امری به غایت مهم و لازم به بررسی است.
 


آمریکا در عرصه رسانه

آمریکا به عنوان دولتی که در جمیع امور برای خود قرائتی استثنایی قائل است و خود را ابر قدرت جهان دانسته و به سایر دول از منظر کارت های بازی می نگرد، امروزه در عرصه رسانه شاید به عبارتی قدرتمندین بازیگر صحنه بین الملل قلمداد گردد؛ بازیگری که یکی از مهمترین نقش های آن را شبکه ی جهان و چند زبانه صدای آمریکا (VOA) بر عهده دارد.
 


شبکه جهانی صدای آمریکا (VOA)

صدای آمریکا، قدیمی ترین ابزار ایالات متحده در عرصه نبرد نرم و دیپلماسی عمومی قلمداد می شود؛ این شبکه در داخل آمریکا فعالیتی ندارد و تمرکز آن اعمال بر مرزهای خارجی آمریکاست.
 


ریشه پیدایش این شبکه خبری به میانه های جنگ جهانی دوم یعنی آن زمان که زبان انگلیس به منظور تحکیم روحیه محور پاریس- لندن در مقابل با هیتلر، مورد برنامه ریزی رسانه ای قرار گرفته شده بود، بر می گردد.
 


به این ترتیب در  سال 1947 میلادی با ظهور خطر کمونیسم، شبکه صدای آمریکا (VOA) اولین بخش غیر انگلیس زبان خود را با زبان روسی به راه انداخت و در سال 1950 میلادی با ظهور ملی گرایی عربی بخش عربی این شبکه نیز آغاز به کار نمود.
 


امروزه صدای آمریکا (VOA) دارای شبکه های تلویزیون به 25 زبان جهان و شبکه های رادیویی به 46 زبان بین المللی می باشد که این شبکه ها در کنار تنظیم بخش انگلیسی ویژه که بیشتر به اخبار هند، اقیانوسیه و پاره ای از کشورهای آفریقایی با تناسب به معلومات مردمی که از سطح پایین تری نسبت به سایر مردمان مسلط به انگلیسی دارا هستند، حجم قابل توجه-ای از فهالیت رسانه ای ایالات متحده را معلوم و مشخص می سازد.
 


بخش فارسی صدای آمریکا

بافزونی یافتن اهمیت انقلاب اسلامی و بالاخص ملموس شدن امکانات بالقوه ی موجود در صدور تفکر انقلاب اسلامی، دولت ایالات متحده شبکه خبری صدای آمریکا را به سمت ایران هدایت نمود و برنامه های بخش فارسی صدای آمریکا برای نخستین با در آذرماه سال 1358 هجری شمسی به صورت رادیویی برای روزی نیم ساعت پخش گردید.
 


این هدایت رسانه ای که متناسب با افزایش قدرت داخلی و نفوذ منطقه ای جمهوری اسلامی توسعه یافت، در نهایت در مهرماه سال 1375 هجری شمسی منجر به آغاز فعالیت رسمی بخش تلویزیون فارسی صدای آمریکا (VOA) گردید.
 


هم اکنون شبکه ماهواره ای فارسی صدای آمریکا (VOA) هم روزه تا ساعت 19 به انعکاس مستقیم مذاکرات کنگره و پخش اخبار و تکرار برنامه های روز قبل این شبکه پرداخته و از ساعت 19 الی 24 به ارایه ی برنامه و تفسیر های زنده در راستای اهداف تقابلی ایالات متحده در عرصه ی دیپلماسی عمومی می پردازد.
 



ساختار فرماندهی شبکه جهانی صدای آمریکا (VOA)

صدای آمریکا در طول عمر خود چهار مرحله سازمانی را پشت سر گذاشته است:

1.    از سال 1942-1945 میلادی: تحت کنترل و  نظارت اداره اطلاعات نظامی آمریکا.
2.    از سال 1945-1953 میلادی: زیر مجموعه وزارت خارجه ایالات متحده.
3.    از سال 1953-1999 میلادی: تحت الامر آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا.
4.    از سال 1999 میلادی تا کنون: زیر مجموعه هیئت کارآفرمایان سخن پراکنی (BBG).
 



بر این اساس مدیرت فعلی فرماندهی شبکه جهانی صدای آمریکا (VOA)، هیئت کارآفرمایان سخن پراکنی ایالات متحده محسوب می شود؛ سازمانی که به طوری رسمی متعلق به دولت این کشور بوده و تمرکز آن طبق منشور از پیش اعلام شده اش بر روی خاورمیانه می‌باشد.
 


این سازمان دارای زیر مجموعه های متعددی به ردیف زیر است.

1.    رادیو و تلویزیون صدای آمریکا.

2.    تلویزیون الحره.

3.    رادیو سورا.

4.    رادیو آزاد اروپا.

5.    رادیو فردا (به عنوان شبکه خبری زیر مجموعه رادیو آزاد اروپا است).

6.    رادیو آسیای آزاد.

7.    رادیو و تلویزیون مارتی (مخصوص تحولات و مسائل کوبا).
 



برنامه های اصلی بخش فارسی صدای آمریکا (VOA):

1.    گزیده خبرها
در این برنامه 15 دقیقه ای به انتقال آخرین اخبار روز پرداخته می شود.

2.    امشب در خبرها
این برنامه در دو نوبت نیم ساعته به بررسی زنده تازه ترین رویداد ها سیاسی،ورزشی ،هنری و....می پردازد.

3.    روی خط
این برنامه در روزهای دوشنبه الی جمعه به مدت یک ساعت پخش می گردد در این برنامه به ارتباط گیری مسقیم با مخاطبان بخش فارسی صدای آمریکا از طریق تماس تلفنی،ایمیل و شبکه‌های اجتماعی پرداخته می‌شود.

4.    زن امروز
این برنامه بر پایه محوریت تفکرات فمینیستی با قالب پرداختن به دغدغه‌ها و مشکلات روز زنان شکل گرفته است و در آن به مصاحبه با چهره‌های زن سرشناس ایرانی خارج کشور،مبادرت ورزیده می شود.

5.    افق
برنامه افق به مدت زمان 30 دقیقه در روزهای دو‌شنبه تا پنج شنبه با حضور تحلیل‌گران برای بررسی مسائل سیاسی پخش می‌شود.

6.    تفسیر خبر
برنامه مذکور در ایام جمعه الی یک شنبه برای نیم ساعت با تمرکز برروی یک مسئله خاص سیاسی پخش می شود،این برنامه برای مدت زمان طولانی میزبان نوری زاده و سازگارا بود.پس از مدتی با رفتن چالنگی این برنامه جای خود را به برنامه افق داد.

7.    شباهنگ
برنامه تفریحی که هر شب به مدت 45 دقیقه با موضوعیت مسائل سینما و موسیقی پخش می‌گردد و در طی آن به مرور خبر‌های ورزشی، ادبی، موسیقی ایران و افغانستان و همچنین معرفی فناوری های نوین پرداخته می‌شود.

8.    آنتن
برنامه‌ هفتگی طنز با محوریت سیاست که مجری سامان اربابی است.

9.    دو روز اول
تا قبل از رفتن فرهودی به انگلیس در روزهای شنبه و یک شنبه با محوریت گفتگو با چهرهای سرشناس پخش می گشت.

10.    حساب و کتاب
روزهای جمعه با محوریت بررسی مسائل اقتصادی ایران و جهان پخش می گردد.
 


گردانندگان بخش فارسی صدای آمریکا (VOA):

شبکه تلویزیون فارسی صدای آمریکا همچون هر شبکه خبری دیگر، دارای مهره های شاخصی است که به عنوان گردانندگان آن در قالب شخصیت های مختلف خبری-تحلیلی ظهور و بورز پیدا می کنند؛ از این رو واجب است که به ارائه توضیحاتی در مورد شاخص ترین این چهره ها پرداخته شود:


احمدرضا بهارلو


 
  • احمدرضا بهار لو نخستین رییس بخش فارسی صدای آمریکا و به عبارتی بنیانگذار این بخش بوده است.
  • نام برده فارغ التحصیل رشته ای اقتصاد از دانشگاه ملی (شهید بهشتی ) است.
  • وی ایران را در سال 1352 هجری شمسی به مقصد ایالات متحده ترک گفت.
  • او نخستین  فیلم خود را در سال 1367 هجری شمسی باعنوان"پایان دوران کودکی" با موضوعیت مهاجرت جوانی ایرانی به آمریکا ساخت.
  • او در سال 1357 تا 1358 هجری شمسی به ایران یازگشت اما پس از اندک مدتی به دلیل آنچه که خود "بازگشت مردم به عقب می‌نامد" ایران برای همیشه به مقصد آمریکا ترک گفت.
  • بهارلو در سال 1375 هجری شمسی فعالیت رسمی خود را در بخش فارسی آغاز کرد و خود نیز مسئولیت اجرای برنامه"میزگردی با شما"را بر عهده داشت.
  • وی پس از 13 سال فعالیت در صدای آمریکا،در سال 1387 هجری شمسی از سمت خود کناره گیری کرد.
  •  او پس از خروج از بخش فارسی صدای آمریکا به فیلم سازی روی آورد و فلم "انحطاط"را در پیرامون حوادث انقلاب اسلامی ساخت.


بهروز صوراسرافیل
 


  • صوراسرافیل متولد 1329 هجری شمسی ،شهر تهران است.
  • او پیش از انقلاب اسلامی در روزنامه آییندگان به روزنامه نگاری مشغول بوده است.
  • پس از انقلاب اسلامی به فرانسه رفت و در آنجا ساکن گشت.
  • او در طول اقامت در اروپا روزنامه ایران و جهان را منتشر کرد و سردبیری "کیهان لندن"را بر عهده داشت.
  • نامبرده در سال 1378 هجری شمسی اروپا را به مقصد آمریکا ترک کرد.
  • صوراسرافیل در اویل اقامت خود در آمریکا مدیریت پاره ای از شبکه های لوس آنجلسی را برعهده داشت.
  • وی پس از بهارلو برای مدتی کوتاه مدیریت بخش فارسی صدای آمریکا را بر عهده داشت.
  • نابرده هم اکنون به عنوان تحلیل گر در برخی از برنامه های این شبکه به عنوان مهمان حضور پیدا می کند.
  • وی دارای خط و مشی سلطنت طلب و سکولار است.


رامین عسگرد


 
  • فارغ التحصیل لیسانس علوم سیاسی از دانشگاه تمپل
  • فارغ التحصیل فوق لیسانس روابط بین الملل از دانشگاه پنیسیلوانیا
  •  دکترای حقوق از دانشگاه تولن
  • مشاور سیاسی ستاد فرماندهی مرکزی ایلات متحده 
  • دارای سابقه همکاری  با ژنرال دیوید پتریوس و سپس با ژنرال جیمز ماتیس
  • سابقه فعالیت در وزارت خارجه آمریکا در سمت های
  • مدیر دفتر حضور منطقه‌ای ایران در دوبی
  • معاون مشاور سیاسی در ریاض
  • مقام دفتر اقتصادی-بازرگانی در کابل
  • مقام دفتر سیاسی-اقتصادی در امارات متحده عربی
  • کارمند کنسولی در ترکیه
  • فعالیت در دفترهای امور عراق، ایران، و ترکیه در وزارت خارجه آمریکا
  • او عضویت در بخش امور بین‌الملل شورای روابط خارجی را نیز در سوابق خود دارد
  • در سال ۲۰۰۷ میلادی جایزه وزیر امور خارجه در زمینه توسعه سیاست عمومی را کسب کرد.
  • در سال ۲۰۰۳ میلادی جایزه چارلز کاب برای بهبود بازرگانی و حرفه را بدست آورد.
  • او از 1389 تا 1390 هجری شمسی مدیریت بخش فارسی صدای آمریکا را برعهده گرفت.


احمد باطبی

 
  • متولد خردادماه 1356 هجری شمسی در شهر شیراز
  • در سال 1378 هجری شمسی به دنبال وقایع هجده تیر به دلیل نقشی کلیدی در رهبری اعتراضات  به اتهام اقدام علیه امنیت ملی بازداشت شد.
  • او نخست توسط دادگاه ذی‌صلاح محکوم به اعدام اما با پس از تقاضای تجدیدنظر خواهی، محکومیت او به 15 سال کاهش یافت.
  • بدلیل عکسی که از او در روی جلد مجله اکومونیست در حین اعتراضات منتشر شد، وی تبدیل به نمادی برای شورش‌های دانشجویی شده است.
  • در حین روند دادرسی با نوشتن نامه‌ای به ریاست قوه قضاییه، این قوه را آماج اتهامات قرار داد.
  • در دوران محکومیت به علت سکته مغزی برای مدتی به کما رفت.
  • نامبرده در مصاحبه با روزنامه هرالد تریبون دستگاه دادرسی ایران را متهم به شکنجه کرد.
  • عفو بین‌الملل و گزارگشر حقوق بشر سازمان ملل در ایام محکومیت وی با صدور بیانیه‌هایی از او به حمایت می‌پرداختند و خواهان آزادی او بودند.
  • او پس از گذر 9 سال از محکومیت به دنبال مرخصی استعلاجی در نوروز 1387 هجری شمسی ایران را ترک کرد.
  • مهمترین همکار وی برای فرار از کشور "جزب دموکرات کردستان ایران" بوده است که او را به اربیل عراق فراری داد.
  • باطبی از اربیل به سوئد و پس از آن به آمریکا سفر کرد.
  • او سابقه همکاری با نشریات و وب سایت های، بخارا، روزآنلاین و رادیو زمانه را بر عهده دارد.
  • باطبی در سال 1387 هجری شمسی همکاری خود را با بخش فارسی صدای آمریکا آغاز کرد.
  • او در سال 1390 هجری شمسی برای مدتی صدای آمریکا را به خاطر اختلاف با سیاست‌های رامین عسگرد ترک کرد.
  • نامبرده در کمتر 6 ماه به صدای آمریکا بازگشت و اکنون به عنوان خبرنگار، نویسنده و تهیه‌کننده خبرهای مربوط به داخل ایران، در بخش فارسی صدای آمریکا مشغول به کار است.
  • او به همراه "کیوان رفیعی" از بنیان گذاران سازمان "فعالان حقوق بشر در ایران" است.
  • او هم اکنون با عنوان سخنگوی مجموعه مذکور در میزگردهای بخش فارسی صدای آمریکا فعالیت می‌کند.


حمیده آرمیده
 


  • متولد خرداد 1346 هجری شمسی، تهران
  • همسر سیامک دهقان پور
  • لیسانسه مترجمی زبان انگلیسی
  • با همکاری دهقان پور انتشارات آیین مهر را در ایران راه انداخت.
  • در سال 1380 هجری شمسی به آمریکا مهاجرت کرد.
  • در سال 1383 هجری شمسی همکاری خود را با رادیوی صدای آمریکا آغاز کرد.
  • هم اکنون مجری برنامه"خیابان زندگی" است.


جمشید چالنگی
 


  • متولد 1326 هجری شمسی،مسجد سلیمان
  • همسر فریده رهبر از مسئولین بخش اداری صدای آمریکا
  • ورود به عالم رسانه در سال 1346 هجری شمسی با مجله"خوشه"به سردبیری شاملو
  • داشتن سابقه همکاری با روزنامه "رستاخیز"و سازمان رادیو و تلویزیون ملی ایران
  • پس از انقلاب با عده ای از همفکران خود روزنامه بامداد را با گرایشات ضد انقلابی راه انداخت
  • با تعطیلی روزنامه بامداد در نشریه"کتاب جمعه"با شاملو به همکاری پرداخت
  • در سال 1362 هجری شمسی ایران را ترک کرد.
  • در سالیان 1374 تا 1383 هجری شمسی در قاهره به روزنامه نگاری به پیرامون حوادث خاورمیانه پرداخت.
  • در سال 1382 هجری شمسی به همکاری با رادیو اروپای آزاد پرداخت و به پراگ رفت.
  • در سال 1385 هجری شمسی پراگ را به مقصد واشنگتن برای همکاری با بخش فارسی صدای آمریکا ترک کرد.
  • در  سال1389 تا 1390 هجری شمسی از صدای آمریکا اخراج شد.
  • او در سال 1390 تا 1391 هجری شمسی در بیانیه ای اعلام کرد صدای آمریکا همچون سازمان های شوروی سابق اداره می‌گردد.
  • چالنگی با افرادی همچون، بوتفلیقه رییس جمهور الجزایر، یاسر عرفات، یوسی بیلین وزیر دادگستری اسراییل، مصطفی عقاد، یوسف شاهین و نجیب محفوظ مصاحبه داشته است.
  • وی هم اکنون به عنوان مجری شبکه ماهواره ای ایران فردا،نزدیک به رضا پهلوی به فعالیت مشغول است.


لونا شاد


 
  • متولد مرداد 1351 هجری شمسی،اصفهان
  •  دارای سابقه گویندگی تلویزیون و بازیگری سینما
  • در سال 1363 هجری شمسی و در سن 12 سالگی ایران را به مقصد فرانسه ترک کرد.
  • فارغ التحصیل رشته بازرگانی بین المللی
  •  هم خانه با آرش سبحانی
  • برای سالیان طولانی مجری "برنامه شباهنگ" بخش فارسی صدای آمریکا بوده است.
  • در سال 1387 هجری شمسی همکاری خود را با صدای آمریکا قطع کرد.
  • در فیلم "فریاد مورچه ها" اثر مخملباف نقش اول زن را بر عهده داشت.
  • همچنین در فیلم "صندلی" مخملباف به نقش آفرینی پرداخته است.


کامبیز حسینی


 
  • متولد شهر رشت و بزرگ شده مشهد
  • در سنین 10-13 سالگی در برنامه رادیویی "غنچه‌های انقلاب اسلامی"
  • فارغ التحصیل رشته تئاتر
  • در سال1379 تا 1380 هجری شمسی ایران را بع مقصد آمریکا برای همکاری با رادیو آزاد اروپا ترک می کند
  • در همان ایام به عنوان کارشناس هنری با صدای آمریکا همکاری خود را آغاز می کند.
  • پس از مدتی رادیو آزاد اروپا را برای همکاری با برنامه شباهنگ صدای آمریکا به طور کامل ترک می کند.
  • او پس از مدتی با همکاری سامان اربابی برنامه پارازیت را به راه می اندازد و این برنامه را نبدیل به یکی از پر بیننده ترین برنامه های صدای آمریکا می کند.این برنامه از 1388 تا 1391 هجری شمسی از شبکه صدای آمریکا پخش می گشت.
  • حسینی با پاره ای از شبکه های آمریکایی همچون سی ان ان،فاکس نیوز،پی بی اس و...همکاری دارد.
  • وی بخاطر برنامه پارازیت برنده مدال طلایی صدای آمریکا شد.
  • او هم اکنون یک پادکست را در مورد "حقوق بشر در ایران" با عنوان "در ساعت 5 عصر" به طور هفتگی برای "کمپین بین المللی حقوق بشر برای ایران" منتشر می کند.
  • او هم اکنون برنامه ای "پولتیک" را که برنامه ی طنز سیاسی است، اجرا می کند.
  • نامبرده برنده جایزه گزارگشران بدون مرز است.


براداران علایی (کامیار و آرش علایی)
 


کامیار علایی
 
  • پژوهشگر دانشگاه هارواد
  • کارشنان بین المللی بهداشت
  • بنیان گذار برنامه های کلینک های مثلثی
  • در سال 1387 هجری شمسی به دلیل تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی محکوم به سه سال حبس گشت.
  • برنده جایزه سالانه بهداشت از سوی شورای بهداشت جهانی
  • برنده جایز الیزابت نایلور
  • همکاری در قالب تحلیل گر با بخش فارسی صدای آمریکا   

 آرش اعلایی

  •  مدیر موسسه آموزش و پژوهش در مرکز ملی آموزشی پژوهشی و درمانی سل و بیماری‌های ریوی
  •  بنیان‌گذار برنامه های کلینک های مثلثی
  •   دکترای بهداشت عمومی از دانشگاه نیویورک
  • مجری برنامه ای "کافی شاپ" برای معرفی فناوری‌های نوین، بخشی از برنامه "شباهنگ" بخش فارسی صدای آمریکا
  •  برنده جایزه سالانه بهداشت از سوی شورای بهداشت جهانی
  •  برنده جایز الیزابت نایلور
  •  همکاری در قالب تحلیل‌گر با بخش فارسی صدای آمریکا


بیژن فرهودی
 


  •    متولد تهران

  •    از پدری کرد و مادری مشهدی

•    فارغ التصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه جورج میسون ویرجینیای آمریکا

•    برای مدتی طولانی از سردبیران ارشد بخش خبری صدای آمریکا بوده است

  •  هم اکنون گزارشگر بخش فارسی صدای آمریکا در لندن است.

آرش سیگارچی


 
 •    متولد 1357 هجری شمسی، استان گیلان

 •    آغاز فعالیت روزنامه نگاری در سنین نوجوانی با همکاری با نشریات ورزشی محلی

  •    همکاری با روزنامه های اصلاح طلب

 •    سردبیر نشریه گیلان امروز

•    برپایی کلاس های آموزش روزنامه نگاری

 •    در سال 1384 هجری شمسی به دلیل جاسوس و اقدام علیه امنیت ملی محکوم به 15 سال زندان گشت

 •    یک سال پس از آغاز محکومیت به دلیل ابتلا به سرطان دهان به مرخصی رفت ودر سال 1386 هجری شمسی به آمریکا رفت

  •    هم اکنون مجری بخش خبری صدای آمریکا و وبلاگ نویس است.

ستاره درخشش


 
  • فرزند محمد درخشش، وزیر آموزش و پرورش رژیم پهلوی
  • فارغ التحصیل دکترای علوم سیاسی از دانشگاه سوربن دو فرانسه
  • فارغ التحصیل کارشناسی حقوق
  • مدرس و استاد در دانشگاه ژرژ تاون آمریکا
  • مسلط به زبان های فارسی،انگلیسی و فرانسه
  • معاون و دبیرکل بخش فعلی بخش فارسی صدای آمریکا

  • مشرق

توهین من و تو به تمدن ایرانی! +فیلم

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
در واقع این کلیپ اینگونه به مخاطب القاء می کند که ایرانیان از کوروش و رکسانا گرفته تا همگ، همواره مدیون غرب است و فرهنگ و تمدن اصیل ایرانی هیچ چیز از خود ندارد.

توهین من و تو به تمدن ایرانی! +فیلم

 

شبکه من و تو در یکی دیگر از اقدامات ضد ایرانی خود، به فرهنگ و تمدن ایران توهین کرد.

 

این شبکه مستقر در لندن که از هر راه و ابزاری می کوشد تا فرهنگ ایرانی را تحت الشعاع ایرانیان فرهنگ غربی کند، این بار به سراغ شخصیت های تاریخی همچون کوروش و رکسانا رفت تا از آنان برای تبلیغات یکی از شبکه های اجتماعی خود استفاده ابزاری کرد.

 

 

این کلیپ که با صدای "کامبیز حسینی" مجری اخراجی و جنجالی صدای آمریکا تهیه و تنظیم شده و از شبکه من و تو پخش گردید علاوه بر توهین و تمسخر شخصیت های تاریخی ایران با زیر پا گذاشتن اصالت زندگی ایرانی، فرهنگ و تمدن ایران زمین را تشنه سبک زندگی غرب جلوه می دهد تا آنجایی که کوروش برای حل مشکلات مردمانش مجبور است از توییتر استفاده کند! رکسانا برای رهایی از گدایی و فروش پسته هایش به توییتر متوسل شده! و خسرو خان هم فردی فست فود خور معرفی می شود!

 

 

توهین های شبکه من و تو بدین جا ختم نشده و در ادامه پا را فراتر گذاشته و سراغ کتیبه حقوق بشر کوروش می رود. این شبکه در راستای سناریوی انگلیسی خود، حقوق بشر کوروش را مدیون پرنده آبی توییتر نشان می دهد. پرنده ای که به ادعای شبکه انگلیسی من و تو باعث شده تا حقوق آدمیان حفظ شود و حتی کوروش و کتیبه اش را بدون آن ناکارآمد، جلوه دهد.  


در واقع این کلیپ اینگونه به مخاطب القاء می کند که ایرانیان از کوروش و رکسانا گرفته تا همگ، همواره مدیون غرب است و فرهنگ و تمدن اصیل ایرانی هیچ چیز از خود ندارد. 

 

نکته پایانی، خاتمه مسیر تبلیغ توئیتر به موزه بریتانیا در لندن است جایی که کتیبه حقوق بشر کوروش در آن نگهداری می شود و شاید کنایه از این است که ایرانیان لیاقت نگهداری از این شی عتیقه باستانی را ندارند و ما انگلیسی ها هستیم که لایق این کار هستیم.

 



دانلود

  • جام

گزارشی از شبکه‌ رسانه‌ای ملکه؛ manoto و BBC به کجا وصلند؟! +فیلم

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
اگرچه شبکه "من و تو" و "بی‌بی‌سی" فارسی بارها اعلام کرده‌اند که هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند و هیچ دستوری از دولت انگلیس نمی‌گیرند، ولی شواهد و مستندات چیز دیگری را نشان می‌دهد.
در سال ۲۰۰۷ میلادی بود که بخش جهانی بی‌بی‌سی اعلام کرد در پی تاسیس یک تلویزیون به زبان فارسی می باشد. درست 5 ماه قبل از انتخابات سال 88 بود که دولتمردان انگلیس تصمیم گرفتند تلویزیون فارسی بی بی سی را با بودجه ای هنگفت از سوی وزارت امور خارجه بریتانیا راه اندازی نمایند. این اقدام پس از ناکامی سرویس های مختلف جاسوسی و رسانه ای در براندازی نظام جمهوری اسلامی برای غرب از اهمیت خاصی برخوردار بود بطوری که بتوانند انتخابات سال 88 را آنگونه که می خواهند مهندسی نمایند.

مدیران و سیاست گذاران شبکه بی بی سی (BBC) به اقتضای منابع مالی این تلویزیون، مستقیم از سوی ملکه انگلیس انتخاب می شوند. نقش دولت انگلیس و حمایت مالی وزارت امور خارجه این کشور از بی بی سی فارسی، این تلویزیون را نزد مردم ایران به یک سازمان تک قطبی تبدیل کرده است که بیشتر بلندگوی وزارت امور خارجه انگلیس می باشد تا صدای افکار عمومی ایران. همین امر کافی بود تا رفته رفته مخاطبین بی بی سی فارسی ریزش پیدا کنند و رسانه ملکه انگلستان نتواند آنگونه که کاخ باکینگهام طراحی کرده بود اثرگذار باشد.

صادق صبا مدیر بخش فارسی بی‌بی‌سی درباره بودجه یکساله این شبکه و ارتباطش با دولت انگلیس می‌گوید: بودجه سالانه این شبکه 15 میلیون پوند است و بریتانیا چیزی رو به دنیا عرضه کرده که برایش پرستیژ بیارد، همه طبق یک منشور عمل می‌کنیم و یک سیاست ادیتوریال (editorial) داریم.


مستند تلویزیون ملکه انگلیس

تأسیس شبکه من و تو آن هم پس از انتخابات سال 88 و مخفی نگاه داشتن سیاست‌گذاران و منابع مالی آن توانست تا حدودی مخاطبین از دست رفته بی‌بی‌سی فارسی را به خود جذب نماید. اگر بی‌بی‌سی فارسی متعلق به دوران بحران است اما این تلویزیون من و تو است که با قالب فرهنگی و سرگرم کننده توانسته است در تمام دوران نقش پیاده نظام بی‌بی‌سی را ایفا کند.

آغاز فعالیت شبکه من و تو در لندن پس از سال 88 و بهره‌برداری از آرشیو بی‌بی‌سی کارشناسان را بر آن داشت تا این تلویزیون لندنی را مرتبط با بی‌بی‌سی فارسی معرفی نمایند. انتقال تعداد چشمگیری از نیروهای بی‌بی‌سی به من و تو، ورود آنان به مناطق محافظت شده نظامی- دولتی بریتانیا و شرکت در مهمانی‌های مشترک پرده از ارتباط معنادار بی‌بی‌سی فارسی با من و تو بر می‌دارد. ارتباطی که صادق صبا به عنوان مدیر بخش فارسی بی بی سی و کیوان عباسی مدیر من و تو در این سال‌ها نتوانستند مخفی کنند و با گاف‌هایی، ناخواسته از آن پرده برداشتند.
  • مشرق

فیلم / افشای دروغ‌پردازی‌ شبکه‌های ضد انقلاب

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
پخش تصاویر مستند از بند 350 اوین که در آن زندانیان فتنه و منافقین نگهداری می‌شوند، دروغ‌پردازی شبکه‌های ضد انقلاب را آشکار ساخت.

دانلود

  • فارس

از «اوین» تا «لندن»؛‌ ‌زندانی یا گزارشگر بی‌بی‌سی؟!

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)

پس از تفتیش بند ۳۵۰ زندان اوین و کشف وسائل ارتباطی، مشخص شد برخی عناصر فعال در فتنه ۸۸ نقش گزارشگر رسانه‌های بیگانه را بازی کرده و با یک پروژه مشترک بدنبال تظلم‌خواهی هستند. قطع ارتباط این عناصر با نگرانی شدید شبکه‌های تبلیغاتی غرب مواجه شده است که خبر از ارتباط عمیق این عناصر با بیگانگان می‌دهد.

 

پنجشنبه 28 فروردین خبری از سوی رسانه‌های معاندنظام مبنی براینکه  محکومین بند 350 زندان اوین در آنچه که به آن اعتراض از نحوه «بازررسی» یاد شده مورد تهاجم ماموران قرار گرفته‌اند، منتشر شد. در این میان اما نکته جالب توجه آن است که چرا باید برخی زندانیان از تفتیش و بازررسی بند خود در هراس باشند؟

شاید ادعای رخداد این حادثه یک‌بار برای همیشه مشخص کند که چگونه وسایل ارتباطی به داخل محیط زندان انتقال داده می‌شود و از سویی دیگر اخبار معنی‌دار توسط چه افرادی در اختیار سرویس‌های جاسوسی به همراه نوادگان آن‌ها یعنی بی‌بی‌سی فارسی و صدای آمریکا قرار می‌گیرد.

 * حمله‌ای که ساخته شد/ از «اوین» تا «لندن»

 مخابره ساختگی درگیری بین نیروهای انتظامی و زندانیان بند 350 اوین، خبر از طراحی توطئه جدیدی از سوی ناامیدان فتنه 88 برای ساخت معجونی از مظلوم‌نمایی با چاشنی سیاه‌نمایی می‌داد.

پس از انتشار این ادعا از سوی سایت کلمه، اولین بار زنگ‌ها برای خط بی‌بی‌سی فارسی وابسته به خاندان سلطنتی انگلیس به صدا درآمد و روایتی ساختگی در این باره منتشر شد.

این شبکه وابسته به وزارت امور خارجه  انگلیس، با پرداختن به این موضوع به مصاحبه با مادر یکی از محکومین می‌پردازد که در این مکالمه وی به این شبکه می‌گوید: «ما هیچ خبری نداریم و به شدت نگران هستیم، [شنیده‌ایم] تعدادی مجروح و تعدادی را با ضرب و شتم به انفرادی بردند. خود این بی‌‌خبری ما را در این چند ساعت نگران کرده است.»

البته مشخص نیست وقتی این شخصی «هیچ‌گونه خبری ندارد» چطور وارد جزئیات می‌شود و سناریویی از پیش طراحی شده را شرح می‌دهد!

مادر یکی از این متهمین در این خصوص ادعا می‌کند: «سال‌ها است که تلفن ندارند (این درحالی است که در جریان بازرسی‌ها تعداد زیادی گوشی موبایل کشف شد) از این هفته تا آن هفته بی‌خبریم، تا دوشنبه (زمان ملاقات) ببینید به ما چه می‌گذرد. چرا می‌خواهند به اذیت و آزار ما اضافه کنند، سرگردان هستم که از کجا خبر بگیرم، نمی‌دانم صدایم را چگونه به گوششان برسانم، چرا به ما هیچ خبری نمی‌دهند، آخر چه اتفاقی آنجا افتاده است؟

* وقتی «بازرسی همیشگی» سوژه ماجراجویی می‌شود

اما آیا واقعاً برخوردی صورت گرفته است؟ این سؤالی بود که برای مخاطبان ایجاد شده بود و همه می‌خواستند بدانند چه موضوعی باعث شده است عناصری که در خوش خدمتی به بیگانگان همواره در ردیف اول بوده‌اند اینطور علیه جمهوری اسلامی تاخت‌وتاز می‌کنند.

«بازررسی» از جمله قوانینی است که در هر بازداشتگاهی وجود دارد و بصورت روتین نیز انجام می‌شود، بر همین اساس، این اولین نقطه‌ فضاسازی رسانه‌های غربی بود. 

اما مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری کشورمان در تشریح جزئیات این خبر، گفت: «طبق مقررات زندان، روزانه از بندهای مختلف بازدید و بازرسی می‌شود، که در یکی از این بازرسی‌ها در دو اتاق، زندانیان برای بازرسی مقاومت نشان دادند و این مقاومت منجر به درگیری شد.»

همچنین رئیس سازمان زندان‌ها نیز در یکی از برنامه‌های صداوسیما در واکنش به اتفاقات بند 350 زندان اوین توضیح داد که چگونه در بازرسی‌ها سعی شده بود هیچ برخوردی صورت نگیرد و در تصاویر مستند نیز نشان داده شد که حتی با عبور از ملاقات «کابینی» برای راحتی افراد زندانی، دیدارهای حضوری ترتیب داده شده بود تا بدین ترتیب هرگونه بهانه‌جویی از آنها گرفته شود. 

 * تصاویر مستند دروغ می‌گوید یا شنیده‌ها؟

در ادامه تصاویر پخش شده مشخص شد که برخی زندانیان با پرتاب شی به سمت شیشه‌های محوطه هواخوری و شکسته شدن آن به عمد، دست خود را در شیشه‌های شکسته  فرو می‌کردند تا با ایجاد جراحت، از «خون» به مقصود برسند.

 

شبکه سلطنتی بریتانیا همراه با صدای آمریکا با تحریف واقعیت مدعی شد لباس شخصی‌ها به داخل اندرزگاه هجوم برده‌اند و این درحالی است که ماموران بازداشتگاه همگی در حین کار، لباس شخصی به تن دارند و تنهانیروهای یگان با لباس فرم به انجام وظیفه می‌پردازند.

در قسمتی دیگر بصورت مستند نشان داده شد برای ارتباط بهتر ماموران با زندانیان، شخصی از خود زندانی‌ها به عنوان نماینده بند معرفی شده است در حالیکه که تریبون‌های غربی عنوان می‌کنند زندانیان از هیچ حقی برخوردار نیستند.

جای تعجب دارد با وجود اینکه انجام بازررسی و اظهارات زندانیان به تصویر کشیده شد اما هیچگونه آثاری از جراحت در زندانیان دیده نشد ولی اصرار بر تکرار ادعاهای ضدحقوق بشری در ایران با بسته‌بندی‌های گوناگون ادامه دارد!

در ادامه همین جریان‌سازی‌ها سازمان عفو بین‌الملل نیز با صدور بیانیه‌ای از مسئولان ایرانی خواست به وضعیت جسمی زندانیان مصدوم رسیدگی کنند و امکانات پزشکی در اختیار مجروحان بگذارند.

قطب‌های یک فضاسازی آشکار شده است؛ سازمان‌های خودساخته‌ حقوق بشری همیشه پیش‌قدم هستند و امروز بند 350 زندان اوین نیز دستاویزی شده است تا مقاصد دیگری در قالب این موضع بیان شود.

 * دیروز ندا آقا سلطان و ترانه موسوی؛ امروز بند 350 اوین

 در جریان اردوکشی‌های خیابانی سال 88 نام ترانه موسوی به عنوان یکی از کشته‌شدگان مطرح و گفته شد او در جریان درگیری‌ها کشته شده است. سناتور مک کاتر نماینده سنای امریکا نیز در جلسه علنی نه تنها از وی نام برد که حتی عکس او را نیز در سنای آمریکا به نمایش گذاشت تا ارتباطی واقعی بین داخل و آنسوی مرزها مشخص شود؛ اما حیرت‌انگیز آنکه مشخص شد چنین شخصی وجود خارجی ندارد و حتی فراخوان داده شد که اگر ترانه موسوی چهارمی هم وجود دارد خود را معرفی کند، اما هیچ‌گاه خبری نشد!

* زندانی یا گزارشگر بی‌بی‌سی؟ / وقتی خانواده زندانی نقش کاتالیزور را بازی می‌کند

در کنار برخی مجرمین که با مماشات مامورین، وقایع را آنطور که دلخواه است بازگو می‌کنند، خانواده برخی از عناصر فعال در فتنه 88 در اعتراض به آنچه بدرفتاری خوانده می‌شود بسرعت روی خط شبکه‌های معاند می‌آیند تا تنور دروغ‌پراکنی را داغ‌تر کنند.

 با توجه به سابقه ارسال اخبار از داخل زندان به رسانه‌های بیگانه و ارتباط خانواده برخی از این زندانیان با این شبکه‌ها می‌شود گفت وقایع اخیر ریشه در اقدام دیروز آنها دارد و باید می‌دانستند این بی‌پروایی‌ها می‌تواند توسط شبکه عظیم تبلیغاتی غرب تبدیل به «داستان پردازی» شود.

 *پیوند رسانه‌های داخلی با بی‌بی‌سی/ سرنخ در دستان اصلاح‌طلبان است

همچنین در ادامه این فضاسازی‌ها تعدادی از رسانه‌های نزدیک به جناح اصلاحات با «تردید‌افکنی» کمک بسزایی به جریان تبلیغاتی غرب ‌کردند.

 * وقتی ضد انقلاب برای از دست دادن «رابط‌ها» نگران است/پشت پرده ارتباطات افشا شد

 با این همه اما جریان ضدانقلاب با نگرانی خاصی در حال رصد کردن این موضوع است که نشان می‌دهد ضربه‌ای سخت به ساختار جوسازی‌های غرب وارد شده است.

رادیو فردا وابسته به اسرائیل پس از اینکه در تفتیش بدنی زندانیان، وسائل ارتباطی ضبط شد و دیگر از گزارش‌های آنلاین از درون زندان خبری نبود با موضعی منفعلانه این موضوع را نادیده گرفته و در صفحه وبسایت خود نشانی از پیگیری ماجرا بروز نمی‌دهد.

همچنین یکی دیگر از روزنامه‌های حامی جریان فتنه خواسته با طفره رفتن از پرداختن به این موضوع در شماره روز 3 اردیبهشت خود، کذب بودن این اتفاق را سانسور کرد.

دیگر روزنامه نزدیک به جریان اصلاحات نیز در روزهای پس از این اتفاق تنها با اخبار ترحم برانگیز بدنبال آن است که نشان دهد مسئولان داخلی برای پیگیری این موضوع تلاش گسترده‌ای را آغاز کرده اند.

بی‌بی‌سی فارسی هم با ادامه دادن این جریان در مطلبی که در سایت خود منتشر کرده است،اینطور می‌نویسد: « قابل درک است که حکومت ایران، تمایل به مدیریت کم‌هزینه بحرانی داشته باشد که در پی حمله به بند 350 و با مسئولیت مستقیم سازمان زندان ها ایجاد شده است. اما به نظر می رسد که تنها نتیجه تلاش‌هایی که تاکنون برای حل این بحران صورت گرفته، جلب توجه رسانه‌ها به مسئولین در سازمان زندان‌ها بوده که اظهارات او، به گونه‌ای روزافزون برای حکومت پرهزینه است»

به این ترتیب به صورت علنی این شبکه با فرار رو به جلو به پیش‌داوری پرداخته است و عجولانه اعتراف می‌کند که از رسانه ها «جلب توجه» صورت گرفته است.

همین خط‌های آشکار نشان می‌دهد تلاش صورت گرفته برای موج‌سازی نتیجه نداده و با ناراحتی تمام هرچند بصورت غیرمستقیم غربی‌هابه شکست القاء پروژه وارونه‌نمایی اعتراف می‌کنند.

ارتباطات که تا دیروز برقرار می‌شد قطع شده است؛ با سوختن مهره‌هایی همچون اردشیر امیرارجمند که دلالی سیاسی انجام می‌داد حالا آخرین امیدهای جریان فتنه نیز از بین رفته است و مشخص شده است دیگر خبری از تماس‌هایی که تا دیروز به راحتی برقرار می‌شد نیست.

به این ترتیب باید تاکید کرد عناصر فعالی که در جریان فتنه 88 در داخل زندان و یا خارج از آن با ترفندهای خاص به جاسوسی می‌پرداختند،حالا تمام نقشه‌ها را نقش بر آب می‌بینند.

* سهل انگاری بدون هزینه نیست

از سویی دیگر در کنار همه این وقایع، تجهیزات ارتباطی متنوعی که از زندانیان امنیتی کشف شده است، ماجرا را کمی تاسف‌بار می‌کند، اینکه چگونه سهل‌انگاری، تبدیل به «وسیله»ای برای تهمت علیه نظام می‌شود، جای پرسش دارد.

وجود سیم‌کارت‌های گوناگون و گوشی‌های موبایل نشان می‌دهد مراقبت‌های لازم از سوی مسئولان ذی‌ربط صورت نگرفته است و این نکته تاثیر بسزایی در کمک به اجرای نقشه‌های فرصت‌طلبانه کرده است.

سهل‌انگاری بدون هزینه نیست؛ دیدارهای آزادانه برخی محکومین با خانواده نیز تعجب برانگیز است؛ افرادی که در ساختن «کوه» از «کاه» خبره هستند به خوبی می‌دانند هیچ فرصتی را نباید از دست داد و رفتن فرصت خسارت‌آور است.

قبلا نیز دختر میرحسین موسوی در جریان ملاقات خود با پدرش با طرح یک موضوع خلاف واقع سعی کرد نشان دهد ماموران امنیتی او را مورد آزار قرار داده‌اند و به این ترتیب به تهیه خوراک پرداخت که وجود سابقه رفتارهای اینچنینی می‌تواند یک هشدار جدی باشد.

البته پس از بروز این اتفاقات آیت االه آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه روز 3 اردیبهشت طی نامه ای غلامحسین اسماعیلی را از ریاست سازمان زندان‌ها برکنار کرد و در سمتی دیگر وی را منصوب نموده تا نشان‌دهنده برخورد قاطع نظام با اهمال‌گران باشد.

  • فارس

یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید! +تصاویر

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
در چند سال اخیر بسیاری از رسانه های داخلی مانند تلویزیون و روزنامه سعی کرده اند مردم را نسبت به نادرست بودن و زیان آور بودن این تبلیغات و محصولات آگاه کنند اما این روند گویا همچنان ادامه دارد و نتیجه ای جز افزایش مصرف گرایی ندارد.

یک لحظه از ماهواره هایتان دل بکنید! +تصاویر

 

ابتدا چنین به نظر می آمد که پیشرفت رسانه های ماهواره ای، پدیده ای کاملا مطلوب و عاری از خطاست و برای تحقق دهکده جهانی، لازم و ضروری است. گرچه ماهواره و تکنولوژی های جدید ارتباطی، سهم به سزایی در پیشرفت علم و رفاه انسانی دارند اما در تجربه کوتاه و چندین ساله معلوم شده است دارای برخی آسیب ها و پیامدهای منفی نیز هست.

 

با شناخت به موقع این آسیب ها، می توان زمینه را برای بهره برداری هر چه بهتر از این تکنولوژی، آماده ساخت. بنابراین در این مقاله بر آن شدیم شما را با برخی از آسیب ها و پیامدهای منفی ماهواره برای کودکان، جوانان و بزرگسالان، آشنا کنیم.

 

ترویج خشونت

یکی از مهمترین و آشکارترین پیامدهای منفی فیلم ها و برنامه های شبکه های ماهواره ای، افزایش خشونت در جامعه است.

 

 

تحقیقات مختلف روانشناسی با محوریت نظریه یادگیری مشاهده ای آلبرت بندورا نشان داده اند مشاهده صحنه های خشونت آمیز، گرایش به پرخاشگری را در بینندگان آن بالا می برد و این در حالی است که حجم قابل توجهی از برنامه های ماهواره ای به فیلم های سینمایی و سریال هایی اختصاص دارد که در آن صحنه های خشونت آمیز به طور مکرر تکرار می شود.

 

سهل و آسان نشان دادن کشتار و قتل و هرگونه جنایت با سلاح سرد و گرم، ترس بیننده را فرو می ریزد؛ در واقع هنگامی که بیننده ساعت های متوالی، چنین برنامه هایی را می بیند، گویا در کلاس آموزشی ترویج خشونت نشسته است. این تاثیرپذیری بر روی کودکان و نوجوانان بیشتر و قابل تامل تر و نظرشان باور پذیر تر می شود.

 

بلوغ زودرس و دسترسی سریع به اطلاعات جنسی

اکثر سریال ها و برنامه های ماهواره ای به راحتی و بدون هیچ سانسوری، مسائل جنسی را مطرح می کنند و نمایش می دهند.

 

 

این شیوه ارائه اطلاعات حتی در آگهی های بازرگانی ماهواره ای نیز به وفور دیده می شود. متاسفانه بارها مشاهده شده فرزندان کوچک خانواده نیز بدون هیچ محدودیتی و در کنار والدین خود به تماشای این صحنه ها پرداخته اند و این در حالی است که هیچگونه ظرفیتی برای پذیرش اینگونه اطلاعات ندارند، در نتیجه تحت تاثیر آن قرار می گیرند.

 

بلوغ زودرس یکی از نتایج منفی این مسئله است. الگوگیری و تکرار اعمال مشاهده شده با فرزندان کوچکتر نیز، بارها به علت همین مسئله گزارش شده است.

 

باورهای غلط درباره مسائل عاطفی و جنسی

تبلیغات غلط و بزرگ نمایی شده در شبکه های ماهواره ای که دائما بر توانایی های جنسی افراد مجرد و متاهل تاکید می کنند، می تواند زمینه ساز شکل گیری باورهای غلط و کسب اطلاعات نادرست در زمینه مسائل جنسی افراد شود.

 

 

این برنامه ها و تبلیغات که هدفی جز فروش محصولات خود ندارند، باعث شده اند بسیاری درباره چگونگی و توانمندی های جنسی خود شک کنند و در پی درمان های نادرست بروند. از سویی اطلاعاتی که برنامه های ماهواره ای درباره چگونگی روابط عاطفی در سریال ها و فیلم های خود نشان می دهند، باعث شکل گیری سبک های نادرست ارتباطی بین جوانان می شود.

 

ایجاد گسست و درگیری بین نسلی

تاثیر برنامه های ماهواره ای بر روی فرزندان خانواده ها یا همین نوجوانان و جوانان بیشتر است، به طوری که این گروه زمان بیشتری را صرف تماشای برنامه های ماهواره ای می کنند. این برنامه ها ارزش ها، باورها، تصورات، انتظارات و جهت گیری های ارزشی متفاوتی را تبلیغ و عرضه می کنند که باعث می شود به مرور زمان فاصله روانی بین والدین و فرزندان بیشتر و بیشتر شود و به انقطاع یا گسست نسلی بینجامد.

 

 

البته بروز شکاف بین نسلی در بستر رشد، پیشرفت و تجارب متفاوت، اجتناب ناپذیر است و حتی زمینه ترقی و تعالی را فراهم می کند اما گسست و درگیری بین نسلی شدیدتر خواهد بوده و می توان آن را تا حدودی منفی ارزیابی کرد؛ زیرا در این وضعیت غالبا نوجوانان و جوانان می کوشند آخرین پیوندهای وابستگی خود را از والدین یا نسل بالغ بگسلند و اغلب در این راه به گردنکشی و طغیانگری می پردازند.

 

خلاصه آنکه در یک گسست نسلی به جای تعامل بر سر ارزش ها جنگی تمام عیار شکل می گیرد. اختلافات و درگیری های شدید بین فرزندان و والدین، ترک منزل بدون اطلاع، حرمت شکنی ها و ... نتیجه این فرایند است.

 

ایجاد زمینه های اختلاف و تنش بین همسران

تماشای صرف و غیرنقادانه برنامه های متنوع ماهواره ای و مقایسه منفی خود با شخصیت ها و داستان های این برنامه ها، می تواند خوراک لازم، برای ایجاد یک درگیری حسابی بین زن و شوهر را فراهم کند.

 

 

در واقع باید بپذیریم برنامه های ماهواره ای در فضا و جامعه دیگر ساخته شده و منطبق با هنجارها و ارزش های آن جامعه است که به طبع، برخی از این هنجارها و ارزش ها، با جامعه ما تداخل دارد و حتی متضاد است؛ حال اگر بخواهیم زندگی خود و همسرمان را با توجه به مشاهدات برنامه های ماهواره ای مقایسه، تفسیر و ارزیابی کنیم، خوب معلوم است که به در بسته می خوریم.

 

این در بسته می تواند منبع ناکامی، سرخوردگی و خشم ما را فراهم کند و در نتیجه باعث بروز تنش و درگیری در محیط خانواده شود. مقایسه های ذهنی نادرست، انتظارات نامعقول، توجیهات اشتباه، نارضایتی بی مورد، حسادت، روابط پنهانی و ... در روابط همسران، همگی می تواند ناشی از تاثیر همین برنامه های ماهواره ای باشد.

 

کاهش تعاملات واقعی

شاید بارها پیش بیاید در خانه مشغول تماشای برنامه های ماهواره ای هستیدو عملا ورود، خروج یا صحبت های سایر اعضای خانواده خود را متوجه نمی شوید. این مسئله یکی از آسیب زاترین پیادهای استفاده مفرط از برنامه های تلویزیونی و ماهواره ای است که باعث می شود، ارتباط برقرار کردن و تعاملات بین خانوادگی و حتی دوستان خودرا در اولویت دوم قرار دهیم و زمان بیشتری را به تماشای برنامه های مختلف بپردازیم. این مسئله خود به مرور باعث ایجاد فاصله روانی بین همسران، فرزندان، والدین و دوستان می شود.

 

وابستگی و اتلاف وقت

برنامه های ماهواره ای چنان با جذابیت و تنوع همراه می شوند که همه سعی خود را بر میخکوب کردن و یکجا نشاندن بیننده خود می کنند. این تنوع، سرگرمی و جذابیت باعث می شود برخی افراد تا ساعت ها، زمان خود را برای تماشای برنامه های مختلف ماهواره ای اختصاص بدهند که نتیجه ای جز اتلاف وقت ندارد و حتی گاهی باعث ایجاد وابستگی می شود؛ به طوری که اگر زمانی فرد نتواند یک برنامه را به هر دلیلی مشاهده کند، دچار احساسات منفی می شود و دائما در پی رفع آن دلیل خواهد بود، انگار نبض زندگی او با نبض ماهواره، گره خورده است.

 

 

افت عملکردهای تحصیلی و شغلی

تماشای مفرط برنامه های ماهواره ای آن هم تا پاسی از نیمه شب، باعث کاهش عملکردهای آموزشی و تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان می شود؛ بطوری که در کلاس درس دائما چرت می زنند و وقت کمی را نیز برای انجام تکالیف درسی و آموزشی خود می پردازند. همچنین افراد بزرگسال نیز در محیط کار با مواردی چون تاخیر،غیبت و اهمالکاری روبرو می شوند که باعث افت عملکرد شغلی آنان می شود.

 

 

افزایش مصرف گرایی

زمان زیادی از برنامه های ماهواره ای به تبلیغات کالاهای مختلف اختصاص یافته است. بیشتر این تبلیغات بر محور کالاهای بهداشتی - آرایشی و مُد است. این تبلیغات آنچنان با جذابیت و پرتکرار ارئه می شوند که مخاطب خود را به خرید آن ترغیب و وسوسه می کند.

 


در چند سال اخیر بسیاری از رسانه های داخلی مانند تلویزیون و روزنامه سعی کرده اند مردم را نسبت به نادرست بودن و زیان آور بودن این تبلیغات و محصولات آگاه کنند اما این روند گویا همچنان ادامه دارد و نتیجه ای جز افزایش مصرف گرایی ندارد.

 

تهدید سلامت جسمانی

تماشای مفرط برنامه های ماهواره ای باعث ایجاد سکون و بی حرکتی در بینندگان آن می شود که این خود می تواند زمینه های سردرد شدید، گردن درد، اختلالات خواب، خشک شدن چشم ها و دشواری در دید، اضافه وزن و ... را فراهم کند.

 

 

با این توصیف می توان گفت گرچه ماهواره می تواند در هشیار کردن، اطلاع رسانی و پیشرفت نقش مهمی داشته باشد، اثرات و پیامدهای منفی نیز به جای می گذارد؛ تا جایی که کشورهای مختلف برای این موضوع در حال چاره اندیشی هستندو هزینه های هنگفتی را صرف کاهش آسیب های ماهواره می کنند. شما می توانید با مطالعه مقاله «راهکارهای کاهش آسیب های ماهواره»، در همین شماره، با برخی از شیوه های پیشگیرانه و مقابله ای کاهش و کنترل پیامدهای منفی ماهواره آشنا شوید.

 


  • جام


فیلم/ مدعیان حرفه‌ای‌ترین اتاق خبر جهان !

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
حرفه ای ترین سوتی ها و گاف های رسانه ای از شبکه پرطمطراقی که مدعی است حرفه ای ترین شبکه جهان است. شبکه ای که بطور حرفه ای تفرقه می اندازد و سعی دارد به زور حکومت کند....

دانلود


شیوع عرفان های کاذب در بی بی سی

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
برنامه پرگار بی بی سی در برنامه این هفته خود به موضوع عرفان های کاذب در ایران پرداحت.

 

اما تنوع در گرایش های مذهبی و دینی درایران به چه علت است؟

 

شیوع عرفان های کاذب در بی بی سی

 

طبق عادت همیشگی این برنامه مجری این برنامه در اول بحث چند موضوع را به عنوان صغری و کبری مطرح می کند و برمبنای آن نتیجه می گیرد.

 


1- آنچه در ایران شایع شده این است که چون در غرب کمبود معنویت هست انواع عرفان های کاذب و نوظهور امکان بروز میابند.

 


پس چرا در ایران هم  که یک کشور اسلامی است این عرفان ها امکان ظهور پیدا کرده اند.

 

بنا به منابع جمهوری اسلامی 50 عنوان عرفان نوظهور کشف شده است. و نظام می خواهد با آن مبارزه کند.


این ها به گفته مسئولین  یکی از تهدیدات نظام هستند.

 

سؤال:
دلیل رشد این عرفان های نوظهور چیست؟


شیوع این عرفان ها نشانه تنوع اندیشه دینی و غیر دینی است یا شروع سردر گمی و گمراهی؟

 

عبد المجید مهاجرانی پژوهشگر فلسفه در دانشگاه کینس کالج لندن معتقد است که شیطان همیشه در پی جعل نسخه های دروغین از دین بوده است و شیوع این موارد در ایران چیز جدیدی نیست و از زمان اهل بیت شروع شده است.

 

آقای مهاجرانی که در لندن مشغول پژوهش در فلسفه هستند، از روحانیانی هستند که چندین بار از میهمانان برنامه پرگاربی بی سی بوده اند.

 

مطلب مهم اینست که این شبکه قطعا از روحانیان مورد تأیید حوزه و عالمان این حوزه استفاده نمی کند، زیرا هدف برنامه پیروزی مبانی اسلامی و متهم شدن  سکولارها و منحرفین نیست بلکه برعکس است.

 

به همه این احوال به نظرآقای مهاجرانی بانی ظهور عرفان های کاذب شیطان، و دلیل زیاد شدن آن در این زمان، انفجار اطلاعات و پیشرفت سیستم تبادل اطلاعات در دنیای امروز است.

 

ایشان در این مورد می گویند:


در طول تاریخ اسلام مواردی مثل مرجئه، معتزله، اشاعره و موارد دیگری هست که نشان می دهند این معضلات تازگی ندارد و ادیان و مذاهب من در آوردی بشر در طول تاریخ زیاد بوده اند.

 

برنامه پرگار معمولا برای مباحثی که مطرح می کند یک شاهد مثال می آورد.

 

یعنی یک مهمان از نوع همان مبحث برنامه می آورند و از او به عنوان کسی که در بطن این موضوع است سؤال می کنند.

 

این بار هم ربوار رموک میهمان این برنامه است. او یک کابالیست است و مطالبی می گوید که برای روشن شدن مطلب شنیدن آن بد نیست.

 

 


او در تبیین تمایلش به سمت یک عرفان نوظهور می گوید:


1- مذهب به ما می گوید در این دنیا یک کارهایی را انجام بده و یک کارهایی را انجام نده، اگر انجام دادی بعد از مرگ به بهشت می روی و اگر هم انجام ندادی به جهنم می روی.


2- انسان حق دارد به سرتاسر دنیا برود و بقیه تفکرات را هم محک بزند و ببیند آیا اورا سیر می کند؟

 

آیا خدایی را که برای او از دور معرفی کرده اند می تواند در آن عرفان ها لمس کند و حس کند؟


او می افزاید من علومی را خوانده ام مثل فیزیک کوانتوم، فیزیک هسته ای، و علومی که قواعدش با قواعد طبیعی و عادی  فرق می کند.


از آن طرف مسائلی مثل کارهای خارق العاده و خلاف عادتی که دراویش، و مرتازهای هندی ومثل این ها انجام می دهند را دیدم و رفتم ببینم که پشت این قضایا چه خبر است؟

 

بعدهم توضیح عرفان کابالا که ادعای رموک اینست که همه ادیان جهان تعریف بد فهمیده شده ای از کابالای اولیه هستند.

 

لازم است برای کاربران کمی توضیح داده شود.

 


آیا حرف مذهب همینست که گفته شد؟


بله، مذهبی که زیر مجموعه دین باشد، آن هم دین درست و دست نخورده،  سه اصل دارد، توحید، عدل و معاد.

 

دین هیچ وقت  تفکیک بین این سه ایجاد نمی کند. یعنی توحید بدون عدل و معاد ناقص است زیرا خداوند ما را آفریده است و برای این خلق هم هدفی داشته است. هدف هم رسیدن به سعادت است.

 

سعادت را هم تعریف کرده است، سعادت از نظر دین رسیدن به لقاء خداوند و بهشت ابدی است.

 

برای رسیدن به این سعادت هم دستوراتی را از طریق وحی به انسان داده است.

 

خلط مبحثی که مخالفان دین می کنند اینجاست. اینکه می گویند: دین فقط با آخرت کار دارد و با دنیا هیچ کاری ندارد که این بیان بیان ناقصی است.

 

تمام دستورات دین در مورد چگونه زندگی کردن است. زندگی هم مخصوص این دنیاست. زندگی که دین به انسان معرفی می کند بهترین، لذت بخش ترین (البته لذت های مادی و معنوی در این مورد

همدیگر را کامل می کنند) بی نقص ترین و با تضمین ترین زندگی ست  که بشر هزار سال هم فکر کند به بعضی از زوایای آن دست پیدا نمی کند.

 

دین برای ریز ترین و درشت ترین  کارهای روز مره انسان دستور دارد.


اما یکی از جذابیت های عرفان های کاذب که غالب افراد به همین خاطر جذب آن می شوند هم همین است، کارهای خارق العاده است که اغلب توسط ارتباط با شیاطین و اجنه به آن دست پیدا می کنند.

 

سؤال ما از آقای رموک اینست، مگر شما نگفتید که من دنبال لمس خدا بودم  و باید خدا را حس کنم؟

 

آیا شما با مشاهده نبریدن دست توسط چاقو و کارهایی از این قبیل خدا را لمس کردید؟

 

آیا این خلقت با این عظمت که هر روز در رسانه ها موارد کوچکی از آن را مشاهده می کنیم برای این که به قدرت خدا پی ببرید کافی نبود؟

 

این که بدن شما چندین سال با فرسایش جزئی رشد می کند و حیاط دارد و هنوز موارد زیادی در آن هست که بشر به آن دست پیدا نکرده است برای شناخت و لمس خدا کافی نیست؟

 

به طور کلی بشر یک حسی دارد که می شود آن را حس کوری نامید. یعنی این مواردی که جلوی روی بشر قرار دارد برای پی بردن به قدرت خدا کافی نیست وبشر همیشه دنبال کارهای خلاف جهت

است. مثلا انسان اگر روی زمین راه برود این نشانه قدرت و دقت خلقت او نیست، اما اگر پرواز کند نشانه این امور هست.


اگر یک چاقویی بدن را ببرد عجیب نیست، این خون که هنوز بشر نتوانسته مثل آن را بسازد و از رگ ها بیرون می زند عجیب نیست، اما اگر این چاقو در بدن فرو رود و خون نیاید این بسیار عجیب است و دلیل بر این می شود که عده ای جذب این حرکات شوند.

 

به راستی این تفکر بعضی از ما انسان ها خنده دار نیست؟

 

آن معجزه ای که انبیا برای مردم می آوردند برای این نبود که فقط قدرت خدا را از این روش به مردم نشان دهند، بلکه برای این بود که بگویند تغییر اسباب و کارهای خارق العاده ای که ما انجام می

دهیم عظیم است ولی از طرف خدا انجام می شود و ما فرستادگان خداییم، پس حرف ما را بپذیرید و به آن عمل کنید.

 

سؤال مهمتر اینکه آقای رموک و همه طرفداران عرفان های کاذب واقعا ادیان مختلف را مشاهده کرده اند و دیده اند که هیچ کدام ایشان  را اغنا نمی کند؟ یا اینکه خود را گول می زنند؟

 

نتیجه این که گرایش یه این تفکرات غلط هم جنبه های دینی دارد و هم جنبه های اجتماعی.

 

جنبه های دینی  که در بالا ذکر شد به علاوه اینکه دشمنان دین دردنیا تا به امروز اجازه لحظه ای نفس کشیدن به دین و اجرای دین در جامعه را به استثناء موارد بسیار کوچک نداده اند و از آن

طرف هم می ایستند و می گویند دین کارایی و جذابیت ندارد.

 

در نتیجه دینی که در جامعه نتواند همه جانبه اجرا شود یک نسخه ناقص است که خیلی از ایرادات  مدلهای دیگر اداره جامعه در آن دیده می شود.

 

خیلی از مشکلات جوامع دینی خصوصا جامعه ما همین است. آیا جوامعی که چند صد سال است دست دین را بسته اند و هرجا صدایی اجرایی و کار آمد از دین  شنیدند آن را در دم خفه کردند می

توانند ایراد ناکارآمدی دین را مطرح کنند؟

 

یکی دیگر از مواردی که باعث شیوع این عرفان های کاذب شده است کم کاری  رسانه ها و اصحاب فرهنگ است. آیا جمهوری اسلامی تا به امروز یک فیلم در مذمت و بیان عرفان های کاذب ساخته است؟

 

رسانه ها خصوصا سینما که جذاب ترین رسانه است چند فیلم در راستای بیان مفاهیم اسلام و جذب جوانان به اسلام ساخته اند؟ چقدر در راستای کارآمد نشان دادن دین تلاش شده است؟

 

این موارد را اگر در کنار قدرت رسانه ای غرب  در تخریب دین و رواج عرفان های کاذب بگذاریم  فاجعه ای را نشان می دهد که بسیار سهمگین است.

 

در این میان رسانه بی بی سی  تلاش می کند که رشد این عرفان ها را هم  تنوع گرایش به دین و احترام به سلیقه های مختلف  و هم ناکار آمدی ادیان اساسی و وحیانی عالم خصوصا اسلام نشان دهد.

 

نتیجه این می شود که انتخاب روش زندگی و مذهب و عرفان آنقدر امر بی اهمیتی است که مثل لباس پوشیدن است. لذا امروز یک روش و فردا یک روش دیگر.

 

وقتی قرار نیست دین  در زندگی داخل شود و صرفا یک امر مالیخوییایی و برای  گذران اوقات فراغت است  دیگر فرقی نمی کند که چه دینی باشد؟ مذهب باشد یا دین؟ تفکر باشد یا اندیشه؟

 

دقیقا می شود همان  روحانیتی که به معنای  معنویتی جدا از زندگی  در بعد از رنسانس  به گوشه کلیسا رفت.


  • جام

لابی گری دلال صهیونیست برای شبکه لندنی/ یک حساب سرانگشتی!

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
مدیر GEM.tv با انتشار بیانیه ای در وبسایت شخصی خود از دلالی افرادی همچون "امیرعباس فخرآور" برای جذب بخشی از بودجه «من و تو» پرده برداشت.

لابی گری دلال صهیونیست برای شبکه لندنی/ یک حساب سرانگشتی!

 

شفاف سازی منابع مالی رسانه ها یکی از ارکان مهم در راستای جلب اعتماد مخاطبان است. بینندگان شبکه های ماهواره ای (به عنوان گونه ای تأثیرگذار از رسانه) طبعا باید بدانند هزینه های شبکه ای که تماشایش می کنند از کجا و چگونه تأمین می شود؛ چراکه این آگاهی در قضاوت مخاطبان راجع به بیطرفی و استقلال آن شبکه مؤثر است.

 

نظر به حساسیت و اهمیت این موضوع، بیشتر شبکه های ماهواره ای ضدانقلاب -اگرچه بر خلاف میل ذاتی- وادار به شفاف سازی درباره منابع مالی خود شده اند؛ چنانکه تلویزیون های فارسی زبان وابسته به دولت های غربی مثل بی بی سی و صدای امریکا (که مستقیما از سوی دولت های انگلیس و ایالات متحده تأمین مالی می شوند) بارها مجبور شده اند در برنامه های زنده به منابع تأمین مالی شان اشاره کنند.

علنی شدن همین واقعیت -یعنی وابسته بودن به دولت های بیگانه- نیز تأثیر قابل توجهی در ریزش مخاطبان این شبکه ها داشته است.

 


اما شبکه لندنی "من و تو" برای در امان بودن از این مشکل، منابع مالی خود را از بدو فعالیت تا کنون مخفی نگاه داشته و کنجکاوی در این خصوص را با پاسخ تکراری "اسپانسرهای خصوصی" رفع و رجوع می کند.

 


"سعید کریمیان" مدیر تلویزیون ماهواره ای «جم» (GEM.tv) که پیش تر گزارش های افشاگرانه ای درباره رقابت و اختلافات متعدد وی با مدیران شبکه من و تو منتشر شده است، طی بیانیه ای در وبسایت شخصی خود از دلالی افرادی همچون "امیرعباس فخرآور" برای جذب بخشی از بودجه «من و تو» پرده برداشت.

 

 


مدیر شبکه جم با حمله به برخی تلویزیون های دولتی که به هر دری می زنند تا بودجه ثابتشان را حفظ کنند یا آن را افزایش دهند، تصریح کرده: «ارتباط مدیرهای بعضی از شبکه ها با امیرعباس فخرآور، شخصی با لابی های مختلف در کنگره آمریکا و پارلمان انگلستان، نشان می دهد که چگونه تلویزیون داری تبدیل به دلالی برای عده ای شده است.»


وی در ادامه با تأکید بر این واقعیت که رسانه های دولتی هیچگاه نمی توانند مستقل باشند و بالإجبار مطابق میل اسپانسرهای دولتی خود برنامه سازی می کنند، تلویزیون هایی را که دست به دامن امیرعباس فخرآور شده اند "شکست خورده و ناموفق" خواند.

 


سعید کریمیان در بیانیه جنجالی خود که پایگاه صهیونیستی "بالاترین" نیز آن را منعکس نموده، می افزاید: «به گفته رابطینم و افرادی که از پروژه دلالی فخرآور خبرهای دقیقی را به من رساندند، بخشی از رفت و آمد امیرعباس فخرآور در کنگره آمریکا و پارلمان بریتانیا برای زنده نگه داشتن و یا حتی افزایش بودجه تلویزیون هایی مثل من و تو می باشد.»

 

 

 


وی با یادآوری ارتباط دست اندرکاران من و تو با امیرعباس فخرآور، از جذب بودجه های هنگفت دولتی توسط وی برای شبکه یادشده خبر داد و اضافه کرد: «ارتباط عمیق او [فخرآور] با کارکنان و مدیران این شبکه ها باعث شده تا بودجه آن ها افزایش پیدا کند؛ به صورتی که توانسته است در سال 2014 تنها بیش از 10 میلیون پوند برای تلویزیون من و تو جذب بودجه کند.»

 

 

 


مدیر شبکه ماهواره ای جم که البته خود عضو سازمان تروریستی منافقین است و شبکه اش از سوی این گروهک جنایت پیشه حمایت مالی می گردد، در بیانیه خود "لابی گری" را یکی از عوامل موفقیت در تلویزیون داری می داند.

 


در پایان خاطرنشان می شود، حمایت های بی دریغ امیرعباس فخرآور از شبکه لندنی "من و تو" و ارتباطات عمیق این مهره موساد با مدیریت و بدنه آن شبکه، به سهولت در اینترنت و شبکه های اجتماعی مجازی قابل رصد و ردیابی است.

 

 

 

 

 

فخرآور پشت سر جان کری وزیر امورخارجه آمریکا در نشست کنگره

 

 


برآورد تقریبی برخی هزینه های ماهانه شبکه لندنی من و تو

 

با توجه به مطالب مطرح شده در گزارش فوق راجع به منبع تأمین بودجه شبکه من و تو، بر آن شدیم که به صورت تقریبی هزینه های این شبکه در بازه زمانی یک ماهه را محاسبه کنیم که مؤلفه های آن در زیر می آید.

 


• مبلغ ماهیانه اجاره ماهواره برای پخش برنامه های شبکه من و تو

بر پایه اظهارات کارشناسان ستلایت و محاسبات دقیق آنان، ابتدا باید هزینه پخش برنامه های شبکه من و تو بر روی 4 ماهواره مختلف را محاسبه کرد:

 

- بهای اجاره ماهواره هاتبرد، معادل هر مگابیت حدود 13 هزار دلار می باشد. من و تو 4 مگابیت دارد، پس ماهی 52 هزار دلار می پردازد.

 

- بهای اجاره ماهواره عرب ست (بدر)، معادل هر مگابیت حدود 9 هزار دلار می باشد. من و تو 4 مگابیت دارد، پس ماهی 36 هزار دلار می پردازد.

 

- بهای اجاره ماهواره یوتل ستA7، معادل هر مگابیت حدود 7 هزار دلار می باشد. من و تو 4 مگابیت دارد، پس ماهی 28 هزار دلار می پردازد.

 

- بهای اجاره ماهواره یاه ست، معادل هر مگابیت 5 هزار دلار می باشد. من و تو 4 مگابیت دارد، پس ماهی 20 هزار دلار می پردازد.

 

بنابراین کل اجاره ماهانه ای که شبکه من و تو برای پخش از ماهواره می پردازد، 136 هزار دلار (حدود 410 میلیون تومان) است.

 


• مبلغی که ماهیانه صرف خرید برنامه های مستند می شود

هر مستند خریداری شده، چیزی بین 500 تا 1000 دلار برای شبکه ها هزینه برمی دارد. اگر هزینه دوبله و زیرنویس و تدوین آن هم 500 دلار در نظر گرفته شود، می توان گفت هر مستند به صورت میانگین 1000 دلار برای شبکه من و تو هزینه دارد.

در هر هفته حدود 10 مستند جدید (یا بیشتر) از این شبکه پخش می شود که در ماه به رقم حداقل 40 مستند می رسد.

با این حساب شبکه من و تو رقمی نزدیک به 40 هزار دلار (بیش از 120 میلیون تومان) صرف خرید برنامه های مستند می کند.

 


• مبلغی که ماهیانه صرف خرید سریال های داستانی می شود

- سریال هایی مثل "پوآرو" حدودا هر قسمت 1500 دلار خریداری می شوند. (یعنی حدود 4.5 میلیون تومان)


- سریال هایی مثل "قهرمانان" و "Grimm" به صورت فصلی با قیمت حدود 20 هزار دلار خریداری می شوند که با توجه کنداکتور پخش این شبکه، باید حدود 40 هزار دلار نیز برای خرید سریال های فصلی منظور کنیم. (یعنی حدود 120 میلیون تومان برای هر 3 ماه معادل تقریبا 40 میلیون تومان برای هر ماه)

 

 

• دستمزد ماهیانه کارمندان

اگر قرار باشد دستمزد کارکنان من و تو را هم در نظر بگیریم، به فرض که هر نفر ماهانه 2000 دلار (یا بیشتر) حقوق بگیرد، و باز هم با این فرض که 15 نفر در شبکه یادشده مشغول به کار باشند (البته می دانیم آمار حقیقی بیش از اینهاست) می شود ماهانه 30000 دلار دستمزد کارکنان؛ معادل تقریبا 90 میلیون تومان در ماه.
 

 

 

 

از آنجا که اطلاعی در رابطه با نحوه اجاره یا خرید ملک و ساخت استودیو در دست نداریم، این هزینه ها را در نظر نمی گیریم.

به علاوه اینکه در ساخت برنامه هایی مثل "بفرمایید شام" ، "شعر یادت نره" و "آکادمی موسیقی گوگوش" افزون بر هزینه های کلان تولید، مبالغی هم بابت هدیه به شرکت کنندگان پرداخت می شود، که از محاسبه آن ها هم چشم پوشی می کنیم.

تولیداتی از قبیل "شبکه نیم" (که به ساخت عروسک و دکور و غیره نیاز دارند) و همچنین گزارش های تصویری مانند «من و تو پلاس» و «تک شو» را نیز می توانید به فهرست بالا ضمیمه کنید.

 

 

بنابراین با یک شمارش سرانگشتی می توان نتیجه گرفت که بخشی از هزینه اداره شبکه لندنی "من و تو" (دستکم) چیزی قریب به 1 میلیارد تومان در ماه است. معادل 12 میلیارد تومان در سال.

 

عده ای از سر ساده انگاری می گویند به ما چه ربطی دارد که هزینه های فلان شبکه ماهواره ای از کجا می آید؟ ما فقط از برنامه های آن استفاده می کنیم!

ولی آیا بهتر نیست اندکی در این باره تأمل کنیم که: کدام دولت یا ارگان دولتی یا اصلا خصوصی، عاشق چشم و ابروی ما ایرانی هاست که این بودجه های میلیاردی را صرف راه اندازی چنین شبکه هایی کند؟!


  • جام

ماهواره ها کجا را هدف قرار داده اند؟! +فیلم

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
ایران به عنوان کشوری با نظامی اسلامی، مردمانی هوشیار، با اهدافی روشنگر و الگویی الهام بخش برای بخش عمده ای از مردم جهان به طور ویژه هدف این تهاجم قرار گرفته و به یکی از کانون های اصلی توجه تبدیل شده است.

ماهواره ها کجا را هدف قرار داده اند؟! +فیلم

 

مقام معظم رهبری: ماهواره، تلویزیون، ویدئو، کتاب، روزنامه و شبنامه در زمره ابزار فرهنگی هستند که تهاجم فرهنگی با بهره گرفتن از آنها صورت می‌گیرد. ( ۱۳۷۸/۰۲/۳۱)

دیدار مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با رهبر انقلاب

 

  امروزه با گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات، تهاجم فرهنگی به مسئله ای جهانی تبدیل شده و بسیاری از کشورها را به چاره اندیشی واداشته است.

 

بی گمان برنامه های رادیویی و تلویزیونی موفق شده اند افکار و عقاید انسان های بی شماری را دستخوش تغییر سازند. تمدن منحط غرب برای ترویج مذهب سکولاریسم اقدام به تأسیس هزاران شبکه تلویزیونی و رادیویی کرده است که به صورت شبانه روزی برنامه های گوناگونی را با این هدف پخش می کنند.

 

دشمن آشکار و تهاجم خاموش

متأسفانه دستیابی به این برنامه ها در کشور ما بسیار ساده و امکان پذیر است. باید توجه داشت وقتی سخن از ماهواره به میان می آید، ابتدا مسایل ضد فرهنگی آن جلب توجه می کند، سپس مسایل سیاسی، علمی و ورزشی ایفای نقش می نمایند.

 

این مسایل زمانی برای ما اهمیت می یابد که بدانیم ایران به عنوان کشوری با نظامی اسلامی، مردمانی هوشیار، با اهدافی روشنگر و الگویی الهام بخش برای بخش عمده ای از مردم جهان به طور ویژه هدف این تهاجم قرار گرفته و به یکی از کانون های اصلی توجه تبدیل شده است.

 

فایل دانلود

 

 

بنابراین چنانچه در بیانات رهبر معظم انقلاب به برخی ابزارها و بسترهای سیطره فرهنگی دشمن اشاره رفت. ماهواره ها گرچه انواع متعددی با ماموریت های مختلف دارند اما شاید کارآمدترین کارکرد آنها استفاده در تهاجم همه جانبه غرب است. ماهواره ها به دلیل دسترسی آسان عموم مردم، در تمامی کشورها به عنوان ابزاری قوی در دست سلطه گران قرار گرفته است.

 

اما فرهنگ، وسعتی به طول تاریخ و حضوری همه جانبه در زندگی بشر دارد. تهاجم فرهنگی نیز به بازی در تمام این زمین و تغییر در همه آن می اندیشد. بنابراین هجمه فرهنگی دارای ابعاد مختلف است. این تهاجم، فرهنگ عمومی کشورها را مورد حمله، تشکیک و تردید قرار می دهد. فرهنگ عمومی حوزه ای است که از مسایل اعتقادی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و روانی متاثر است و به همین نسبت تاثیرات متقابلی روی آنها می گذارد.

 

همچنین فرهنگ، میراث گران بها و حاصل هزاران سال تلاش فکری، هنری و صنعتی نسل های گذشته یک ملت است. هر نسلی، اندوخته های فرهنگی و تجارب زندگی خویش را با شیوه های گوناگون به نسل بعدی منتقل می سازد. نسل بعد نیز اندوخته های خود را بر آن می افزاید و آن را به نسل بعد از خویش انتقال می دهد. این جریان، همواره در طول تاریخ ادامه داشته است.

 

فرهنگ و فضای فرهنگی، چونان فضای اطراف، ما را کاملا احاطه کرده و در تمامی صحنه های زندگی فردی و اجتماعی برایمان ملموس بوده و از آن تاثیر می گیریم.

 

اگر با توجه به تعریف فرهنگ و آنچه درباره سرمایه فرهنگی به معنای تمامی داشته های یک ملت دانستیم و تهاجم فرهنگی را تغییر و به تعبیری نابودی همه اینها بدانیم دیگر سرمایه ای برایمان می ماند و یا چیزی که به فرزندانمان تقدیم کنیم؟ در این صورت است که بحران هویت، سرخوردگی، یاس و وابستگی بر ما حاکم خواهد شد. چیزی که دشمنان به دنبالش هستند.

 

بنابراین در این سونامی فرهنگی تنها کشورهایی خواهند توانست موجودیت و سرمایه های فرهنگی خود را حفظ کنند که از فرهنگی ریشه دار و اصیل برخوردار باشد. بی جهت نیست که اکنون به دلیل نزدیک شدن فرهنگ ها و از بین رفتن مرزهای جغرافیایی و فکری در جهان شاهد نابودی خرده فرهنگ ها و فرهنگ و آداب و رسوم کشورهای ضعیفی هستیم که در برابر تهاجم فرهنگی و نفوذ بدون رقیب کشور های سلطه گر، در حال نابودی هستند.

 

آمد که یکی از راه ها و شاید مهمترین راه برای تسلط همه جانبه بر یک کشور تغییر در باورها و فرهنگ آن کشور است. اگر سلطه گران در تغییر فرهنگ یک کشور موفق شدند بنابراین خواهند توانست از نظر سیاسی و اقتصادی نیز خواسته های خود را تحمیل کنند.

 

بنابراین از آنجایی که هر کالای ارزشمندی نیازمند مراقبت است و همیشه خطر دستبرد بیگانه آن را تهدید می کند فرهنگ نیز که ثمره داشته های یک عمر و تاریخ یک کشور و سرزمین است نیازمند مراقبت است.

 

اما برخی اهداف دشمنان از تهاجم فرهنگی

 

الف) دست یابی به اغراض سیاسی و اقتصادی

استعمارگران برای آن که سرنوشت یک ملت را به دست گرفته، از منابع عظیم مادی و معنوی آنان به نفع خویش بهره برداری کنند، در گام نخست، تلاش می کنند تا موانع فرهنگی را که جدی ترین مانع بر سر منافع آنهاست، از سر راه خویش بردارند؛ بدین منظور، از ابزار و شیوه های گوناگون، به ویژه برنامه های به ظاهر جذاب ماهواره ای، فرهنگ بومی را تضعیف و فرهنگ خویش را ترویج می کنند. بدین ترتیب، مردم کشورهای مورد تهاجم، از فرهنگ خویش فاصله گرفته، با آن بیگانه شده و به فرهنگ بیگانه روی می آورند و این تازه آغاز اسارت هاست.

 

ب) جهانی کردن فرهنگ غربی

مقام معظم رهبری: امروز سلطه‌گران در همه جای دنیا - هر جایی به تناسب - در فکر سلطه فرهنگی اند؛ یک نمونه‌اش هم همین ماهواره است که حالا باز هم می‌بینم بحث ماهواره را مطرح کرده‌اند. ( ۱۳۷۴/۰۳/۰۸)

بیانات در دیدار نمایندگان مجلس

 


در سال های اخیر، برای کشورهای سلطه گر غربی، خود جهانی کردن فرهنگ شان، اهمیت بسیار پیدا کرده است. این نظر علاوه بر استفاده از وسایل سیاسی، تبلیغاتی و صنعتی، با نظریه های شبه علمی نیز پشتیبانی می شود.

 

مثلا، نظریه دهکده جهانی مک لو هان و امثال آن، با صراحت سعی بر آن دارد که زمینه را برای پذیرش فرهنگ غربی مساعد کرده و از حساسیت هایی که ممکن است در مقابل آن ابراز شود، بکاهد.

 

بنابراین، در اثر این حمله فرهنگی دشمن، مردم نخست دچار شک و تردید در مثبت بودن فرهنگ ملی و دینی خود شده و باورهایشان را نسبت به کارایی فرهنگ خویش از دست می دهند و سپس، به تدریج، آماده تمایل و جذب فرهنگ بیگانه و دست کم جنبه هایی از آن می شوند و همه این ها حاصل برنامه های حساب شده ماهواره است.


الوین تافلر، نویسنده و منتقد اجتماعی، می نویسد: «تکنولوژی ماهواره ای و دیگر رسانه های جدید، فرهنگ های ملی را از هم می پاشند و این ارتباط متقاطع، به هر حال تهدیدی است برای هویت ملی که حکومت ها سعی در حفظ و انتشار آن دارند».

 

اشاعه فحشا و بی بند و باری

مقام معظم رهبری: کسانی‌ که‌ قدرت‌ بیشتری‌ دارند با استفاده‌ از وسائلی‌ نظیر ماهواره‌ و اینترنت‌ فرهنگ های‌ ملی‌ را تحت‌ تأثیر قرار دهند که‌ این‌ مسئله‌ خطری‌ برای‌ کل‌ بشر محسوب‌ می‌شود ( ۱۳۸۱/۰۹/۲۶)

دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی

 

لینک دانلود

 


دشمن که همواره اشاعه فرهنگ دینی و اعتقاد به خداوند و معنویات را مانع اصلی هدف های خود می بیند، برای کم رنگ کردن این اعتقادات، با ایجاد خلل در اعتقادات قشر جوان، در به انحراف کشاندن و بی هویت کردن آنان می کوشد.


قرآن کریم درباره خطر اشاعه زشتی ها در جامعه اسلامی هشدار می دهد و می فرماید: کسانی که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد، عذاب دردناکی برای آن ها در دنیا و آخرت است و خداوند می داند و شما نمی دانید.


در واقع از دیدگاه و منطق قرآن، باز گو کردن زشتی ها و ارایه و ترویج آنها، نهی شده است؛ زیرا موجب آشکار سازی زشتی ها و بر ملا شدن آن ها می شود.


شبکه های ماهواره ای در قالب میان برنامه ها و آگهی ها، مظاهر ضد اخلاقی را تبلیغ می کنند و این رسانه،همچون دیگر ابزار پیشرفت می تواند به آرمان های تعالی بخش انسان ها و جوامع خدمت یا خیانت کند که در حال حاضر بیشترین خیانت ماهواره در ایجاد و رواج فساد و فحشا در میان جوانان است.

 

و کلام پایانی باز هم از گلچین کلمات دلنشین مقام معظم رهبری: شما ببینید امروز وسائلی که برای اغوای دل جوانها هست، چقدر است؛ قابل مقایسه‌ی با گذشته نیست. این ماهواره‌ها، این اینترنت‌ها، این انواع و اقسام وسائل ارتباطات، اینها دلها را اغوا میکند، جذب می کند، از راه به در می برد، انگیزه‌های معنوی را در انسان سست میکند، شهوات را در انسان بیدار می کند. (۱۳۹۰/۰۶/۱۷ )

بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری‌.


  • جام

عصبانیت مجری «من و تو» جلوی دوربین با طعم گاف! +فیلم

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
این شبکه لندنی که گویا از مردم ایران عصبانی است، هرازچندگاهی اینگونه عصبانیت خود را بروز می دهد و با توهین به مردم شریف ایران، ماهیت اصلی خود را افشا می کند.

عصبانیت مجری «من و تو» جلوی دوربین با طعم گاف! +فیلم

 

در ادامه توهین های شبکه ماهواره ای «من و تو» به ایرانیان، این بار مجری این شبکه انگلیسی (امید خلیلی تجریشی) نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را جیره گیر قلمداد کرد.

 

این شبکه لندنی که گویا از مردم ایران عصبانی است، هرازچندگاهی اینگونه عصبانیت خود را بروز می دهد و با توهین به مردم شریف ایران، ماهیت اصلی خود را افشا می کند.

 

 

این کارمند من و تو که علی القاعده باید به اقتضای کار رسانه ای اطلاعات کافی داشته باشد، حتی تعداد نمایندگان مردم در مجلس را به درستی نمی دانست و تعداد آنان را "صد و خورده ای!" اعلام کرد.

 

این شبکه ماهواره ای که گویا در اجرای مأموریت خود در داخل ایران با شکست مواجه شده، ضروریات کار رسانه ای را نادیده می گیرد و به شیوه ای کاملا آماتوری، از طریق اهانت به منتخبان ملت، عقده گشایی می کند.

 

این در حالی است که مجریان این شبکه هر هفته خود را به دروغ خبرنگار داخلی معرفی می کنند تا بتوانند با مسئولان نظام و نمایندگان تماس برقرار کرده و از این رهگذر به نوعی به تلویزیون لندنی خود مشروعیت ببخشند.


دانلود

  • جام

دانلود مناظره شبکه ولایت با شبکه اهل بیت در مورد ولایت مطلقه فقیه

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
خلاصه ای از مناظره دیدنی سید محمد حسینی مجری شبکه جهانی ولایت (تحت حمایت مالی آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی و خیرین و با مدیریت آیت الله دکتر حسینی قزوینی که از شهر مقدس پخش می شود) با حسن اللهیاری روحانی افغانی و مدیر شبکه تفرقه افکن و منحرف اهل بیت با موضوع ولایت مطلقه فقیه که در نهایت با سوتی ها و شکست ادعاهای پوچ این روحانی نمای بی سواد همراه است -
 اردیبهشت ماه 1393

 

دانلود  مناظره شبکه ولایت با شبکه اهل بیت در مورد ولایت مطلقه فقیه

 

لینک دانلود مستقیم




ترویج «همجنس‌بازی» پای ثابت شبکه‌های ضدایرانی

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
ترویج همجنسگرایی یکی از محورها و برنامه‌های ثابت شبکه‌های ضد ایرانی به حساب می‌آید و این موضوع آنچنان تعمیق یافته که برخی از کارکنان رسانه‌های مکتوب و تلویزیونی ایشان را همجنس‌بازان تشکیل داده‌اند.
ترویج همجنسگرایی یکی از محورها و برنامه‌های ثابت شبکه‌های ضد ایرانی به حساب می‌آید و این موضوع آنچنان تعمیق یافته که برخی از کارکنان رسانه‌های مکتوب و تلویزیونی ایشان را همجنس‌بازان تشکیل داده‌اند.

ترویج «همجنس‌بازی» پای ثابت شبکه‌های ضدایرانی

خبرسازی مستمر با موضوع همجنسگرایی در خانواده، ساخت مستند از ایرانیان ساکن اروپا و تعمیم شخصیت‌سازی ایشان برای داخل ایران، مشروعیت‌بخشی به اعمال غیر انسانی در فضای خانواده و... تنها بخشی از عملکرد جریان رسانه‌ای ضدانقلاب است.

ترویج «همجنس‌بازی» پای ثابت شبکه‌های ضدایرانی

شبکه رادیو زمانه از جمله رسانه‌هایی است که بخش ثابتی را برای تبلیغ همجنس‌بازی برای خود اختصاص داده است و موضوعاتی را که برای زندگی حیوانات بیشتر کارایی دارد را ترویج می دهد.

ترویج «همجنس‌بازی» پای ثابت شبکه‌های ضدایرانی

با این حال شبکه‌های ضد ایرانی مرجع فارسی زبانی همچون بی‌بی‌سی و دویچه‌وله در این موضوع پیشتاز هستند و از همه ظرفیت خود برای تبلیغ همجنس‌بازی استفاده می‌کنند.

به جرأت می‌توان گفت که ترویج همجنس‌بازی و عادی‌سازی آن در بین ایرانیان از محورهای ثابت همه رسانه‌‌های ضد انقلابی است که با هدف از بین بردن پایه‌های اسلامی و اعتقادات مذهبی فعالیت میکنند.

  • دیده بان

تنوع طلب باشید و به همسرانتان خیانت کنید! +تصاویر

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
ترویج خیانت و زندگی مثلثی و چند گانه که هر فردی به نوعی علاقمند به نفر سومی غیر از همسر خود است و همه به یکدیگر خیانت می کنند، در این سال ها به روال برنامه های ماهواره ای تبدیل شده و آنها در تلاشند آن را کاملا عادی و طبیعی نشان دهند.

تنوع طلب باشید و به همسرانتان خیانت کنید! +تصاویر

 

مقام معظم رهبری: فرهنگ غربی خانواده را متلاشی کرد. امروز یکی از مشکلات بزرگ دنیای غرب، متلاشی شدن خانواده‌هاست، افزایش فرزندان بی هویت است. اینها گریبان غرب را خواهد گرفت. حوادث اجتماعی بمرور پیش می‌آید. غرب از همین نقطه سخت‌ترین ضربه‌ها را خواهد خورد و این تمدن مادی پر زرق و برق از همین نقطه فرو خواهد ریخت.

 

به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، امروزه دیگر بر کسی پوشیده نیست که رسانه‌ها از جمله ماهواره ابزاری قدرتمند، تأثیرگذار و فراگیر در اختیار کشورهای قدرتمند، برای تأمین اغراض سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است.

 

از منظر بسیاری از کشورهای دنیا حتی اروپایی، پیامد ماهواره، جهانی شدن (بخوانید آمریکایی شدن) روش زندگی است. نزدیک به اکثر برنامه‌های ماهواره ای با سنت و فرهنگ ایرانی و اسلامی در تضادند و اثرات مخرب روحی و روانی فراوانی بر مخاطبان ایرانی می‌گذارند که البته این، یکی از مهم‌ترین تاکتیک‌های غرب در جنگ نرم علیه ارزش های اسلامی و ایرانی است.

 

 

 

 

در واقع بهترین پایگاه برای ایجاد تغییرات فرهنگی در جوامع از جمله پذیرش فرهنگ مهاجم، تغییر فرهنگ اصلی مردم توسط شبکه‌های مختلف ماهواره‌ای است که این کار به تنش در جامعه و تغییر باورها و رفتارهای دینی منجر  شده و زمینه تهاجم فرهنگ و کم رنگ شدن فرهنگ داخلی را در بر خواهد داشت.

 

یکی از حوزه های تاثیرگذاری ماهواره ها، خانواده ها و مسایل خصوصی همسران است. ترویج و عادی جلوه دادن خیانت زن به همسر و البته شوهر به زن این روزها به شدت از سوی ماهواره ها دنبال می شود و آنها تا نابودی کامل فرهنگ وفاداری همسران دست از تلاش برنخواهند داشت.

 

 

 

 

در کشور ما بیشتر زمانی مساله خیانت مطرح می شود که فردی با وجود داشتن همسر، با فرد دیگری هم رابطه غیراخلاقی داشته باشد. اما دقیق تر این است که بگوئیم حتی فکر کردن به شخص دیگری جز همسر، صحبت کردن هر روزه با او، پیامک زدن مداوم به او یا برقراری رابطه دوستانه مستمر از طریق چت کردن با او هم می تواند خیانت به همسر محسوب شود. حتی اگر فردی در ذهن خودش عاشق فرد دیگری جز همسرش باشد و آن شخص سوم هم از این عشق بی خبر باشد، باز هم نوعی خیانت در زندگی زناشویی رخ داده است.

 

مثال معروفی است که می‌گوید اگر می‌خواهید جامعه‌ای را ویران و نابود کنید، خانواده‌ها را هدف قرار دهید اگر توانستید بنیان خانواده را سست کرده و آن را به فروپاشی نزدیک نمایید، نابودی و اضمحلال جامعه دور نخواهد بود. غربی‌ها با آگاهی از نقش و جایگاه خانواده در سلامت و صیانت از جامعه برای تأمین هدف‌های سیاسی و اقتصادی خود و تسلط بر جوامع می‌کوشند خانواده را نابود و بنیان آن را سست کنند تا سلامت و سعادت عمومی به خطر افتد.


به این منظور آن‌ها می‌خواهند با ترویج و عادی‌سازی بی‌بندوباری، عفاف زدایی و از ميان بردن نگاه عفيفانه مرد و زن در خانواده؛ میان زن و شوهر اختلاف ایجاد کرده و پایبندی و وفاداری آنان را به تعهدات زناشویی سست کرده بر روابط خانوادگی و ساختار خانواده تأثیر گذاشته و اسباب فروپاشی آن را فراهم سازند.


غرب به خوبی می‌داند زمانی می‌تواند بنیان خانواده را نابود سازد که تعهدات زناشویی را سست و تضعیف نماید. در اهمیت تعهدات زناشویی همین بس که از نظر اندیشمندان، تعهد زناشویی، قوی‌ترین و پایدارترین عامل پیش‌بینی کننده کیفیت و ثبات رابطه زناشویی است.

 

در آموزه‌های دینی و در فرهنگ اصیل ایرانی هم وفاداری، تعهد، گذشت و عشق، پایه‌های اصلی استحکام خانواده است. قرآن شریف تاکید بسیار دارد که پایه و اساس زندگی خانوادگی مودَت، رحمت و محبت است و زن موجب آرامش است. چنانکه می‌فرماید: «وَ مِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُم مِّنْ أَنفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْکُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَکُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِی ذَلِکَ لَآیَاتٍ لِّقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ» (از جمله نشانه‌های قدرت او این است که برای شما از جنس خودتان همسرانی آفرید که در کنارشان آرام گیرید و در میان شما محبت و شفقتی قرارداد، بی‌تردید در این [تدبیر عجیب] نشانه‌هایی است برای مردمی که می‌اندیشند (روم: 21).


در خانواده‌هایی که روابط بین فردی بر اساس مهر و محبت، عطوفت و صمیمیت برقرار است، نشاط و شادی حاکم می‌شود و هیچ‌گاه ناامیدی پیش نخواهد آمد.


پژوهش‌ها نیز نشان می‌دهد بین تعهد زناشویی و ارزش‌های فرهنگی، رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد و بین پایبند نبودن به ارزش‌های فرهنگی با تعهد زناشویی، رابطه معکوس و معناداری وجود دارد، یعنی زوجینی که به همسر و ازدواجشان، تعهد و پایبندی بیشتری دارند، میزان پایبندی بیشتری نیز نسبت به ارزش‌های اجتماعی و فرهنگی جامعه نشان می‌دهند.

 

با همه این اوصاف:
در اغلب فیلم‌ها و سریال‌های ماهواره‌ای هدف‌های ذیل دنبال می‌گردد:
•    زدودن تقوا، شرم و حیا
•    عفاف زدایی (از ميان بردن نگاه عفيفانه مرد و زن در خانواده).
•    نابودسازی وفاداری، تعهد، احساس مسئولیت و پايداري افراد خانواده نسبت به هم.
•    ترویج تفکر آزاد‌اندیشی مطلق و ایجاد فضای آزادی مطلق در خانواده
•     ایجاد حس رقابت جنسی (لیبرالیسم جنسی) زن و شوهر نسبت به یکدیگر. (یعنی آنها به جای اینکه انیس و مونس هم باشند به صورت رقیب یکدیگر نمایش داده می‌شوند و نسبت به هم وفاداری، تعهد و پایبندی ندارند).
•    پايبند نبودن به اصول زندگي مشترک و طلاق‌هاي بي‌شمار بر اثر آشنايي با جنس مخالفِ ديگر.
•    ترویج وقاحت به جای قباحت و کنار زدن و از بین بردن بسیاری از حجاب‌هاي اخلاقي، ديني و شکستن قبح و زشتی از بسياري مسائل، به ویژه در زمینه‌های جنسي و خشونت.
•     نمایش مسایل خلاف اخلاق و عرف چنان تكرار می‌شود که به مرور زمان قباحت و كراهتش مي‌ريزد.
•    زيور عفاف به عنوان يك عامل مخرب جلوه داده می شود.
•    ترویج گسترده خیانت زن به مرد در جهت عادی سازی این‌گونه خیانت و از بین بردن قبح شدید آن در جامعه.
•     تاکید بر خیانت در سریال‌های شبکه‌های ماهواره‌ای به گونه‌ای است که پس از مدتی قبح این مسئله در اذهان عموم کمرنگ شده و بینندگان دیگر از تماشای روابط سراسر دروغ و خیانت اظهار تحیر نمی‌کنند.

 

نتیجه آنکه  
خانواده، نقش مهمی در انسجام اخلاقی، همبستگی اجتماعی، سلامت فردی و عمومی، تحقق جامعه سالم، تربیت اجتماعی و... دارد و آنچه باعث تقویت و تحکیم بنیان خانواده می‌شود، مناسبات و روابط سرشار از عشق و محبت، احترام و همکاری، تعهد و وفاداری، صداقت و اعتماد و درستکاری پاک‌دامنی است.

اما ماهواره به شدت تلاش دارد با ترویج لذت‌جویی و کامیابی، فردگرایی، بی‌بندوباری، بدحجابی و شکستن قبح خیانت و بی‌وفایی، روابط خانوادگی را دگرگون کنند تا کانون خانواده ها فروپاشد.

 

ترویج خیانت در خانواده باعث از بین رفتن فضای اعتماد، سست شدن تعهد، دل‌بستگی و علاقه زن و شوهر به هم تبدیل روابط خانوادگی به روابطی سرد، بی مفهوم، گنگ و خالی از احساس و عاطفه، رواج بی‌بندوباری و بی‌قیدی شده و در نتیجه شاهد تغییر روابط خانوادگی و سست شدن بنیان خانواده می‌گردد.

 

روایت یک روانشناس از تاثیر مخرب ماهواره روی تنوع طلب کردن افراد

دکتر قره‌باغی که یک روانشناس خانواده است در این باره می گوید: من به کرات مراجعه‌کنندگانی داشته ام که ماهواره را منبع مشکلات خود ذکر می‌کنند؛ به یاد دارم خانمی با گریه به من می‌گفت: همسرم شب تا صبح به دیدن ماهواره به‌ویژه فیلم‌های مستهجن مشغول است و وقتی مانکن‌ها در برنامه‌ای نقش ایفا می‌کنند، همسرم سریع من را صدا می‌زند و می‌گوید: «منظورم این اندام است، باید این شکلی بشوی.»

 

وی در ادامه تاکید ‌کرد: این زن از چهره و اندام خوبی برخوردار بود، اما متاسفانه همسر وی به هیچ وجه او را نپسندیده و مدام از وی ایراد می‌گرفت، من جلسات متعددی با این مرد صحبت کرده و گفتم: برای زنان زیبای ماهواره میلیون‌ها دلار هزینه شده است، شما برای همسرتان چقدر هزینه کرده‌اید؟، اما او به هیچ عنوان زیر بار نمی‌رفت.

 

وی اظهار داشت: متاسفانه سرانجام این زوج به طلاق ختم شد و من نیز مخالفت زیادی نکردم، چراکه به لحاظ اجتماعی و روحی، آنها سال‌ها قبل از هم جدا شده بودند، در حالی که آن زن تلاش زیادی برای حفظ زندگی خود کرد.

 

باید توجه داشت که نمایش هرچه بیشتر خانواده‌های بی‌سامان و لجام گسیخته در مقابل ساختار سنتی خانواده‌های ایرانی یکی از مهم‌ترین اهداف برنامه‌های ماهواره است.

زنگ خطر تولید سریال فارسی در شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)

موج تازه تلاش شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان با ساخت سریال‌های دارای داستان و کاراکترهای نزدیک به فضای ایران آغاز شده و زنگ خطر را برای رسانه‌های داخلی و به طور خاص رسانه ملی به صدا درآورده است.

 

هنگامی که شبکه «فارسی 1» با پشتیبانی نیوزکورپوریشن مجموعه رسانه‌ای رابرت مرداک از مرداد 1388 با سریال‌های کلمبیایی آکنده از روابط غیراخلاقیِ دارای رویکرد ترویجی فعالیتش را آغاز کرد، با چنان سرعتی بخش چشمگیری از مخاطبان فارسی زبان را به خود جلب کرد که خطری جدی در این زمینه احساس شد و در مقابل به جای تولید سریال‌های باکیفیت داخلی که بتواند «فارسی 1» را کم مشتری سازد، مجموعه‌ای از مقالات درباره خطر این شبکه در سست کردن بنیان‌های خانوادگی منتشر شد.

هرچند این مقالات و هشدار‌ها یک ضرورت بود، تنها هنگامی نتیجه بخش بود که شاهد تولید برنامه‌هایی در کشورمان برای رقابت با سریال‌هایی با دوبله ضعیف این شبکه‌ها بود. البته صداوسیما تلاش کرد با افزایش فیلم‌های دوبله شده و نمایش پایانی آثار سینمای جهان در این زمینه حضور قدرتمندتری داشته باشد و به واسطه رعایت نکردن کپی رایت، توانست با سرعت عمل مناسبی در این زمینه پیش بیفتد.

با این حال، همچنان گروهی از فارسی زبانان مشتری این شبکه ماندند تا اینکه شبکه‌هایی همچون «جم تی وی» و «من و تو» در رقابت با «فارسی 1» قوی‌تر عمل کرد و عملاً این شبکه را به حاشیه برد. در همین راستا «فارسی 1» در ابتکاری تازه، اقدام به تولید محتوای فارسی کرد که از انیمیشن به سریالی با کاراکترهای فارسی رسیده است؛ کاری که برای نخستین بار در چند دهه اخیر رخ داده و زنگ خطر جدیِ آغاز یک جنگ تازه برای رسانه‌های داخلی و به ویژه رسانه ملی است.

«رؤیای شیرین» که با حضور یکی از شرکت کنندگان آخرین دوره شوی تلویزیونی آکادمی موسیقی گوگوش در سال 1391 به نام ندا تولید شده و تاکنون چندین قسمت از آن پخش شده، اثری برجسته و حتی قابل مقایسه با سریال‌های درجه 2 تلویزیون کشورمان نیز به شمار نمی رود و کمترین شخصیت‌پردازی نیز در آن دیده نمی‌شود اما در عین حال، آغاز یک رویداد خطرناک برای هدف گرفتن مخاطب فارسی زبان است و رعایت برخی هنجارهای داخلی در این سریال را می‌توان در همین راستا تعبیر کرد.

تولید فیلم‌هایی با کاراکترهای ایرانی و داستانی با محوریت ایرانی در دو دهه اخیر، مسوبق به سابقه بوده و رخداد تازه‌ای نیست؛ اما تولید سریال که پروسه‌ای زمانبر است، رویداد بی‌سابقه‌ای است و طبیعتاً در صورت سرمایه گذاری و کسب تجربه این شبکه‌ها و جذب برخی چهره‌های ایرانی خارج از کشور، می‌تواند بار دیگر بخشی از مخاطبان وسیع تلویزیون کشورمان را به آن سو جلب کند و این خطر تنها هنگامی کمرنگ خواهد شد که سریال‌های جذاب، رغبت تماشاگر ایرانی را برای خیره شدن به این شبکه‌های ماهواره‌ای بسیار کمرنگ سازد.

شاید بازگشت مهران مدیری، یک رویداد قابل قبول در همین راستا بود و در ادامه، شاید بازگشت رضا عطاران به تلویزیون و دیگر برنامه‌سازان پرمخاطب با سریال و تاک شوهای جذاب، بتواند این نگرانی را کاهش دهد. در واقع باید تصریح کرد، تلویزیون در این آوردگاه باید از هر آنچه در این سال‌ها به عنوان سرمایه‌های انسانی و دارای مقبولیت مردمی در اختیار داشته بهره برداری کند و در غیر این صورت رقبایش چنین خواهند کرد، کما اینکه بازیکن سابق تیم ملی فوتبال به تازگی سر از فارسی! درآورده بود.

  • تابناک

زن ایرانی هدف تیرهای زهرآگین ماهواره‌

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
متاسفانه شواهد موجود نشان می‌دهد سبک زندگی غنی ایرانی- اسلامی ما در اثر این سوغات تازه فرنگ دستخوش تغییرات ناخوشایندی شده است.

زن ایرانی هدف تیرهای زهرآگین ماهواره‌

 

از زمانی که پای ماهواره به کشور باز شد و مانند میهمان ناخوانده‌ای خود را به خانه‌های ما تحمیل کرد، بحث‌هایی درباره فرصت‌ها و تهدیدهای این رسانه تازه و البته همه‌گیر بالا گرفت.

 

برخی بر این باور بودند که ماهواره می‌تواند اثرات مثبت هم داشته باشد و در تعاملات فرهنگی و ایجاد مراودات اجتماعی مفید واقع شود و به بهانه اینکه نباید از جهان مدرن عقب ماند و باید در جریان تکنولوژی روز قرار گرفت بر استفاده از این تکنولوژی اصرار داشتند. اما آنچه امروز شاهد آن هستیم و جامعه به نوعی با آن درگیر است مورد هدف قرار گرفتن سبک زندگی ما با امواج مخرب این رسانه نوین است.

 

همگان بر قدرت معجزه‌آسای رسانه در تغییر افکار و کردار مخاطبان اذعان دارند. بر همین اساس اگر شیوه و سبک زندگی کمی قبل‌تر خود را با حال و روز امروزمان مقایسه کنیم متوجه خواهیم شد که این قدرت تا چه حد کاربردی و عملیاتی شده است چرا که متاسفانه شواهد موجود نشان می‌دهد سبک زندگی غنی ایرانی- اسلامی ما در اثر این سوغات تازه فرنگ دستخوش تغییرات ناخوشایندی شده است.

 

مصداق بارز این گفتار هم شیوه و طرز پوشش برخی زنان امروزی جامعه ماست. اگر این نحوه پوشش را واکاوی کنید به‌ راحتی رد پای سریال‌های پوچ ماهواره‌ای را ملاحظه می‌کنید. ردپای شومی که در اثر برنامه‌ریزی‌های هدفدار سازندگان غربی با هدف کمرنگ‌کردن محرمیت در خانواده ایرانی تهیه و تدوین شده است.

 

محرمیت به عنوان یکی از مهم‌ترین اعتقاداتی است که روابط فردی اجتماع ما بر آن اساس شکل گرفته و همگی در چارچوب آن قدم برمی‌داریم اما به تازگی موضوع محرمیت هدف اصلی شبکه‌های ماهواره‌ای قرار گرفته تا با تضعیف این موضوع، روابط فردی و اجتماعی جامعه ما را دچار تزلزل کرده و به فساد بکشانند.

 

اگر در سریال‌های ماهواره‌ای از ارتباطات نامتعارف و رابطه راحت بین چند نفر غریبه و فامیل و آشنا صحبت می‌شود و می‌بینیم که بی‌هیچ دلیل منطقی کاراکترهای سریال بدون حجاب کنار هم ظاهر می‌شوند و اگر در هنگام اجرای برنامه ناگهان مجری با ژستی تصنعی کشف حجاب می‌کند، همگی به دلیل وجود برنامه‌ای پشت پرده است که سعی دارند محرمیت در جامعه ایرانی-اسلامی را از بین ببرند.

 

از دیگر تاثیرات سوء شبکه‌های ماهواره‌ای تزلزل نقش مادر در خانواده است. این رسانه ویرانگر هدف امواج خود را روی مادران ایرانی تنظیم کرده و به صورت مداوم مادر را به عنوان محور اصلی نهاد خانواده مورد هجمه قرار می‌دهد و سعی دارد نقش مادری مادر را کم‌ارزش و کارکردن‌های بیرون از منزل یا سرگرمی‌های پوچ دیگر را بر نقش مادری ارجحیت بخشد.

 

زمانی که در سریال ماهواره‌ای زن خانه‌دار، گوشه‌گیر نشان داده می‌شود و زنانی که در خارج از خانه حتی به کارگری مشغول هستند با مقام بالاتر نمایش داده می‌شوند، بیننده این تفکر اشتباه را پیدا می‌کند که عزت زن در داشتن شغل خارج از خانه است و نه در تربیت فرزند و همسرداری که این موضوع دومین تیری بود که از ماهواره با هدف نابودی نهاد خانواده شلیک شد. اما در مواجهه با این شرایط باید سواد رسانه‌ای مخاطب را بالا برد  و این دانش را به مخاطب ایرانی داد تا بتواند دوغ را از دوشاب تشخیص دهد.

 

یعنی اینقدر سواد رسانه‌ای داشته باشد که فرق بین سریالی که با هدف خاص ساخته شده و برنامه‌ای که جنبه سرگرمی دارد را بفهمد و کورکورانه همه چیز را قبول نکند. یعنی زمانی که ماهواره تصویری را مقابل چشمانش قرار داد، سبک سنگین کند و این درک را داشته باشد که خیلی از این جلوه‌ها و افکت‌ها ساختگی و تصنعی است و دوم اینکه پشت این طراحی‌ها و بزک‌کردن‌ها یک نقشه مکارانه وجود دارد بنابراین لازم است با چشم بازتری ماهواره تماشا کرد.

 

  • وطن امروز

سیاست ضدفرهنگی VOA؛ از عرفان های کاذب تا فرقه های انگلیسی +فیلم

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
صدای آمریکا در ادامه سلسله برنامه های ضدفرهنگی و ضددینی خود، مجددا به تبلیغ بهائیت و مظلوم نمایی از این فرقه انگلیسی پرداخت.

سیاست ضدفرهنگی VOA؛ از عرفان های کاذب تا فرقه های انگلیسی +فیلم

 

در ادامه سلسله برنامه های صدای آمریکا (VOA) برای تبلیغ و ترویج فرقه های انحرافی و مذاهب ساختگی، برنامه چهارشنبه شب "افق" به فرقه ضاله بهائیت اختصاص داده شد.

دانلود

این شبکه در حالی برنامه یک ساعته خود را به بهائیان اختصاص داد که سال جدید را با دعوت از شاهین نجفی، خواننده مرتد و هتاک آغاز کرده و در ادامه به معرفی و تبلیغ فرقه انحرافی "عرفان حلقه" و مذهب "مانویت" پرداخته بود.

 

 

البته سیامک دهقان پور، مجری این برنامه نیز از جمله افرادی است که روابط بسیار نزدیکی با بهائیان دارد و نه تنها تاکنون تریبون صدای آمریکا را در اختیار این فرقه ضاله قرار داده، بلکه خود نیز با حضور در شبکه های مختلف، به تبلیغ برای این فرقه انگلیسی پرداخته است.

 


دانلود

  • جام

آسيب‌های ماهواره از منظر آيات و روايات

$
0
0
(بسم الله الرحمن الرحیم)
چكيده
دراين مقاله كوتاه سعي بر آن شده كه اهداف شبكه هاي ماهواره اي و نقشي كه بر عهده دارند و همچنين بررسي آسيب‌هاي ماهواره اعم از آسيب‌هاي فردي، روحي رواني، خانوادگي، اجتماعی، ديني واعتقادي، و...با توجه به احاديث و آيات قرآن مورد بحث قرار گيرد.

 آسيب‌های ماهواره از منظر آيات و روايات

 


مقدمه
امروز ما با غول پرنده افسانه‌اي 17 هزار سر و دست وپايي روبه‌رو هستيم كه همه دنيا را به هم می‌دوزد و مرتبط می‌کند، غولي كه چنگالهاي نحس خود را در بدنه خانواده فرو می‌کند و نگوييم در يك آن بلكه با چند پرده نمايش سفره، خانه و خانواده را بر می‌چیند كه اگر براي قدیمی‌ها ازاين غول می‌گفتی دهانشان از تعجب باز می‌ماند كه مگر می‌شود بله امروز سر از قبر در بياورند وببينند كه اين غول چگونه همسران را سر به هوي كرده ورو به طلاق و فرزندان را به اعتياد و فساد دعوت می‌کند و چطور فرهنگ‌ها را مسخر خود و چطور آداب و رسوم و اعتقادات و ارزش‌ها را به يك باره می‌بلعد؛ و جز خسران زيان تباهي باقي نمی‌گذارد. در اين مقاله كوتاه به بخشي از اهداف ماهواره و آسيب‌هاي ناشي از برخي از شبکه‌ها و همچنين راهكارها توجه شده است.

اهداف ماهواره
 

1- دعوت به نفاق و فسق
قال رسول الله (ص) واما علامه الفاسق فاربعه الهو ولغو والعدوان والبهتان رسول خدا (ص) فرمود: علامت فاسق چهار چيز است: 1- لهو گرايي 2- بيهوده گرايي 3- دشمني 4-تهمت زدن (1)
2- دعوت به كارهاي پست
عن الصادق (ع) انه سئل عن السفله فقال من يشرب الخمر و يضرب الطنبور از امام صادق (ع) از كار پست سوال شد، حضرت فرمود: كسي كه مشروبات مست كننده بخورد 2-كسي كه طنبور سنطور بزند (2)
3- دعوت به فساد قلب و نفاق
قال رسول الله (ص) اربعه يفسدن القلب و ينبتن النفاق في القلب كما ينبتن الماء الشجر: استماع الهو والبذاء واتيان باب السلطان وطلب الصيد رسول خدا (ص) فرمود: چهار چيز قلب را فاسد می‌کند ونفاق را در دل به وجود می‌آورد همچنان كه آب درخت را رشد می‌دهد 1-گوش دادن موسيقي 2-قمار كردن 3-توجه به حكمرانان ظالم 4-شكار بي جهت
(3)
4-دعوت به بدي و فحشاوسخنان بي دليل
ا نَّما يَأْمُرُكُمْ بِالسُّوءِ وَ الْفَحْشاءِ وَ أَنْ تَقُولُوا عَلَى اللَّهِ ما لا تَعْلَمُونَ
او تنها شما را به بدى و فحشاء و گفتن سخنان بى دليل و نسبت دادن آن به خدا وا می‌دارد (4)
5—دعوت به نگاه آلوده وخيانت
أَبِي جَعْفَرٍ ع قَالَ لَعَنَ رَسُولُ اللَّهِ ص رَجُلًا يَنْظُرُ إِلَى فَرْجِ امْرَأَةٍ لَا تَحِلُّ لَهُ وَ رَجُلًا خَانَ أَخَاهُ فِي امْرَأَتِهِ وَ رَجُلًا يَحْتَاجُ النَّاسُ إِلَى نَفْعِهِ فَسَأَلَهُمُ الرِّشْوَة امام باقر (ع) فرمود: رسول خدا (ص) لعن كرد مردي راكه نگاه كند به فرج زني كه حلال او نمی‌باشد و مردي كه خيانت كند به زن برادرش و مردي كه مردم به او محتاج شوند ودر مقابل از مردم رشوه بخواهد. (5)

آسيب‌هاي ماهواره
 

1- عوارض روحي و رواني (متاثر ازفيلم‌هاي مبتذل و خشن)

الف – احساس گناه
 

أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ سَمِعْتُهُ يَقُولُ النَّظَرُ سَهْمٌ مِنْ سِهَامِ إِبْلِيسَ مَسْمُومٌ وَ كَمْ مِنْ نَظْرَةٍ أَوْرَثَتْ حَسْرَةً طَوِيلَةً امام صادق (ع) فرمود: نگاه (حرام) تيري از تيرهاي مسموم شيطان می‌باشد؛ و چه بسا نگاه حرامي كه حسرة و پشيماني (رواني) طولاني را به جاي می‌گذارد. (6)

ب- روان پريشي:
 

مرد يا زني كه همواره در ماهواره نا محرم را با آن بدن نيمه عريان و آرايش شده ببيند و نتواند به آرزوي خود برسد. به صورت عقده در خود ريخته ودچاربيماري روان پريشي خواهد شد.
عَنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ ع أَنَّهُ كَانَ جَالِساً فِي أَصْحَابِهِ إِذْ مَرَّتْ بِهِمُ امْرَأَةٌ جَمِيلَةٌ فَرَمَقَهَا الْقَوْمُ بِأَبْصَارِهِمْ فَقَالَ ع إِنَّ عُيُونَ هَذِهِ الْفُحُولِ طَوَامِحُ وَ إِنَّ ذَلِكَ سَبَبُ هِبَابِهَا فَإِذَا نَظَرَ أَحَدُكُمْ إِلَى امْرَأَةٍ تُعْجِبُهُ فَلْيُلَامِسْ أَهْلَهُ فَإِنَّمَا هِيَ امْرَأَةٌ كَامْرَأَة
روايت شده از علي (ع) در ميان يارانش نشسته بود كه زني زيبا از كنار آن‌ها عبور نمود و عده اي از آنها به او خيره شدند پس امام (ع) فرمود: همانا ديدگان اين بزرگان طمعكار است و اين نگاههاي خيره سبب ايجاد تصور ذهني می‌شود بنابراين، هنگامي كه يكي از شما به زني نگاه كند كه از او خوشش بيايد بايد با همسر خود آميزش كند، (و بداند) آن زن، زني است همچو زن خودش. (7)
أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع يَقُولُ مَنْ تَعَلَّقَ قَلْبُهُ بِالدُّنْيَا تَعَلَّقَ قَلْبُهُ به ثلاثِ خِصَالٍ هَمٍّ لَا يَفْنَى وَ أَمَلٍ لَا يُدْرَكُ وَ رَجَاءٍ لَا يُنَالُ (8)
امام صادق (ع) فرمود: هركس قلبش به دنيا تعلق پيدا كند قلبش به سه خصلت تعلق پيدا كند. گرفتاري كه تمام نمی‌شود، و آرزيي كه درك نمی‌کند و اميدي كه به آن نمی‌رسد.
وَ قَالَ ع مَنْ أَمَّلَ فَاجِراً كَانَ أَدْنَى عُقُوبَتِهِ الْحِرْمَانَ هر كس آرزوي گناه داشته باشد كمترين عقوبتش پشيماني است. (9)

ج- پايين آمدن سطح رضايتمندي همسران:
 

مرد ويا زني كه همواره صحنه هاي مستهجن به واسطه فیلم‌های ماهواره براي او عادي شده باشد ديگر به واسطه همسر راضي نمی‌گردد. واين اولين قدم فساد زن ومرد در خانواده می‌باشد.
عَنْ عَلِيٍّ ع فِي حَدِيثِ الْأَرْبَعِمِائَةِ قَالَ إِذَا رَأَى أَحَدُكُمُ امْرَأَةً تُعْجِبُهُ‏ فَلْيَأْتِ أَهْلَهُ فَإِنَّ عِنْدَ أَهْلِهِ مِثْلَ مَا رَأَى فَلَا يَجْعَلَنَّ لِلشَّيْطَانِ عَلَى قَلْبِهِ سَبِيلًا لِيَصْرِفْ بَصَرَهُ عَنْهَا
علي (ع) فرمود: هرگاه از زني خوشتان آمد نزد همسر خود برويد (وبا او رابطه زناشويي برقرار كنيد).زيرا همسر شما هم مثل اوست و براي شيطان در قلب خود راهي قرار ندهيد، تا اينكه آن زن از خاطر شما برود. (10)

د-خود ارضايي:
 

ديدن صحنه هاي محرك و شهوت انگيز در فیلم‌های ماهواره مخصوصا براي جواناني كه توان اطفاءشهوت از راه شرعي را ندارند، موجب روي آوردن به دفع شهوت از راه استمناء می‌گردد.

ه-هم جنس گرايي:
 

سير شدن از جنس مخالف (به خاطر ديدن صحنه هاي مستهجن) ورو آوردن به هم جنس كه خود يك نوع بيماري می‌باشد. - عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع قَالَ كَانَ عَلِيٌّ ع إِذَا وَجَدَ رَجُلَيْنِ فِي لِحَافٍ وَاحِدٍ مُجَرَّدَيْنِ جَلَدَهُمَا حَدَّ الزَّانِي مِائَةَ جَلْدَةٍ كُلَّ وَاحِدٍ مِنْهُمَا وَ كَذَا الْمَرْأَتَانِ إِذَا وُجِدَتَا فِي لِحَافٍ وَاحِدٍ مُجَرَّدَتَيْنِ جَلَدَ كُلَّ وَاحِدَةٍ مِنْهُمَا مِائَةَ جَلْدَة امام باقر (ع) فرمود: علي (ع) اگر می‌یافت دو مرد مجرد را در زير يك لحاف حد زاني كه صد ضربه شلاق بود به هر كدام از آنها می‌زد. واگردو زن مجرد را در زير يك لحاف می‌یافت به هر كدام صد ضربه شلاق حد زنا می‌زد. (11)

ي- دعوت به آرامش كاذب با اعتياد به انواع قرص‌ها:
 

براي آرامش و دور كردن اضطراب و افسردگي ناشي از ديدن فیلم‌های خشن ومستهجن موجبات رو آوردن به انواع اعتياد را فراهم می‌کنند.
ن- افسردگي شديد وگاه همراه با خودكشي
انحطاط ودور افتادگي از اصل خود با ديدن انواع و اقسام فیلم‌ها و به وجود آمدن احساس پوچي و بي هويتي و دور شدن از ياد خدا و هجوم تاریکی‌ها و بيماريهاي رواني انسان را به سمت خود كشي سوق می‌دهد.

و - و مواردی از قبیل
 

1. ايجاد روابط نا سالم
با به نمايش گذاشتن انواع فيلمهاي شهوت انگيز و روابط نا مشروع كم كم روابط نا سالم بين زن ومرد نا محرم عادي شده و منجر به فساد خانواده و اجتماع می‌گردد.
2. افزايش جرايم توسط نمايش تصاوير خشونت بار
سهل وآسان نشان دادن كشتار وقتل و هر گونه جنايت با سلاح سرد وگرم ترس بيننده را فرو می‌ریزد و موجبات بلا رفتن آمار جرم وجنايت در جامعه را پديد می‌آورد.
3. ترويج مد گرايي وارائه مد هاي آرايشي وپوشش زننده:
امام صادق (ع) : اوحي الله عز وجلالي النبي من الانبياء قل للمؤمنين: لا تلبسوا لبس اعدائيو لا تطمعوا طعام اعدائي ولا تسلكوا مسالك اعدايي، فتكونوا اعدائي كما هم اعدائي ترجمه: خداوند بزرگ به پيامبري از پيامبرانش وحي نمود كه به مؤمنين بگو: لباس دشمنان مرا نپوشيد، غذاي آنان را نخوريد و از راه آنان نرويد (آنان را الگوي خود قرار ندهيد) که در اين صورت از دشمنان من محسوب می‌شوید، همانطور كه آنان دشمنان من هستند. (12)
4. ترويج عقايدو فرقه های نادرست وغير اخلاقي مثل شيطان‌پرستي
5. از بين رفتن قبح روابط غير اخلاقي در بين مردم
قال الله تبارك وتعالي ان الذين يحبون ان تشيع الفاحشه في الذين آمنوا لهم عذاب اليم ترجمه: همنا براي كساني كه دوست دارند گناه فاحش در بين مؤمنان شايع گردد (و محيط زندگی‌شان آلوده گردد) عذاب درد ناكي است. (13)
6. نابود كردن فرهنگ مردم جهان، اعم از سنت‌ها، آداب ورسوم
7. تلاش برايجاد هيجانات، خوشی‌ها، تفريحات، سرگرميهاي كاذب در بين مردم.
8. ايجاد فرهنگ مصرف وتبليغ كالاهاي غربي و دور نگه داشتن مردم از خود كفايي
9. سست شدن بنيان خانواده (اختلاف بين خانواده بين همسران – مرزها وحريم خانواده را می‌شکنند – طلاق وجدايي را فراهم می‌کنند). قال الله تبارك تعالي: قوا انفسكم واهليكم نارا ترجمه: خود و خاندانتان را از (عذاب) آتش حفظ كنيد. (14)
10. ترويج فرهنگ ابتذال و بي حجابي وبي حيايي
11. ترويج هوس خواهي وتنوع طلبي
12. تهاجم فرهنگي نرم و بي سر صدا به هر فرهنگي كه بخواهند.
13. الگوگيري غلط:
قال رسول الله (ص) : لا يتبه الزي بالزي حتي يشبه الخلق با لخلق، ومن شبه به قوم فهو منهم ترجمه: شکل‌ها به يكديگر همانند نمی‌گردد، جز آنكه خلق خوها به هم نزديك گردد، وهركس خود را شبيه گروهي سازد، از آنان به شمار می‌رود (15)
14. ايجاد فراموشي هدف:
علي (ع) : من كانت الدنيا اكبر همه طال شقاؤه و غمه ترجمه: آن شخص كه دنيا بزرگ‌ترین هدف وي باشد، همواره گرفتار بد بختي و اندوه خواهد شد. (16)
15. فراموشي معاد:
با توجه دادن به دنياي محض و لذتهاي زود گذر و فاني كردن مردم در اينكه اينست وجز اين نيست مانع از توجه مردم به آخرت می‌شوند.
إِنَّ الَّذِينَ يَضِلُّونَ عَن سَبِيلِ اللَّهِ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيد به ما نَسُواْ يَوْمَ الحْسَابِ
كسانى كه از راه خدا گمراه شوند، عذاب شديدى به خاطر فراموش كردن روز حساب دارند! (17)
16. تباهي خرد و انديشه:
قال علي (ع) : قد خرقت الشهوات عقله ترجمه: شهوت‌ها خرد اورا تباه كرده است. (18)
17. طغيان و سركشي:
قال الله تبارك وتعالي: كلا ان الانسان ليطغي ان رآه استغني
ترجمه: باز چراانسان از كفر وطغيان باز نمی‌ایستد. با تماشاي برنامه هاي مستهجن و محرك جنسي شهوت طغيان می‌کند ودست به كفر وعصيان وجرم می‌زند. (19)
18. ايجاد پشيماني:
قال صادق (ع) ان الحسرة و الندامه والويل كله لمن لم ينتفع به ما ابصر ومن لم يدر الامرالذي هو عليه مقيم، انفع هو له ام ضر؟ ترجمه: حسرت و پشيماني و نگون‌ساري براي كسي است كه از آنچه بر آن بينايي دارد، بهره نگيرد ونداند كاري كه می‌کند براي او سود دارد يا زيان. (20)
پس از صرف بيهوده عمر در تماشاي فيلم‌هاي لغو وتأثير پذيري و خلق وخوي حيواني پيدا كردن در پايان چيزي جز حسرت واندوه بر جاي نمی‌ماند.
19. تزلزل اعتقادي: در شبكه‌هاي مختلف حتي با نام دين به راحتي ايجاد شبهات مختلف كرده و با مغلطه و سفسطه افكني بدون اينكه مناظره اي يا جواب‌دهنده‌اي باشد، به مباني وريشه هاي يك دين حمله می‌کنند و عده اي از مردم كه متأسفانه داراي معلومات كافي در آن بحث نيستند فريب شيادهايي را می‌خورند كه با شيطلان قرينند.
20. وارونه سازي و پايمالي فضیلت‌ها
در تحت لواي بيان تفسير يا بيان دستورات الهی آنچنان ارزش‌ها و فضيلت‌هاي ديني را وارونه جلوه می‌دهند كه هر بيننده‌اي فكر می‌کند فقط اوست كه راست می‌گوید.
21. فراموش كردن ياد خداوند: قال الله تبارك وتعالي: ترجمه: وَ مَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِى فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكاً وَ نحَشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَمَةِ أَعْمَى‏
و هر كس از ياد من روىگردان شود، زندگى (سخت و) تنگى خواهد داشت و روز قيامت، او را نابينا محشور مى‏كنيم! (21) تمسخر و استهزاء آيات الهي:
قال الله تبارك وتعالي: ولئن سأ لتهم ليقولن انما كنا نخوض ونلعب قل اباالله و اياته و رسوله كنتم تستهزؤن ترجمه: واگر از آن‌ها بپرسند چرا سخريه و استهزاء مكنيد پاسخ دهند كه ما به مزاح ومطايبه سخن رانديم اي رسول بگو به آن‌ها آيا با خدا وآيات خدا ورسول خدا تمسخر می‌کنید. (22)
22. پخش شايعات:
خداوند متعال می‌فرمایید: وَ إِذَا جَاءَهُمْ أَمْرٌ مِّنَ الْأَمْنِ أَوِ الْخَوْفِ أَذَاعُواْ بِه وَ لَوْ رَدُّوهُ إِلىَ الرَّسُولِ وَ إِلىَ أُوْلىِ الْأَمْرِ مِنهُْمْ لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنبِطُونَهُ مِنهْم وَ لَوْ لَا فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَ رَحْمَتُهُ لاَتَّبَعْتُمُ الشَّيْطَنَ إِلَّا قَلِيلًا
و چون از ناحيه كفار خبرى از امن و يا خوف به اين سست ایمان‌ها برسد آن را منتشر سازند، در حالى كه اگر قبل از انتشار، آن را به اطلاع رسول و كارداران خويش رسانده، درستى و نادرستى آن را از آنان بخواهند، ايشان كه قدرت استنباط دارند، حقيقت مطلب را فهميده، به ايشان مى‏گويند و اگر فضل و رحمت خدا بر شما نبود جز مواردى انگشت شمار هر لحظه شيطان را پيروى مى‏كرديد. (23)
23. سخنان جذاب و نفاق انگيز در لواي دين:
* وَ إِذَا رَأَيْتَهُمْ تُعْجِبُكَ أَجْسَامُهُم وَ إِن يَقُولُواْ تَسْمَعْ لِقَوْلهِم كَأَنهَّمْ خُشُبٌ مُّسَنَّدَة يحَسَبُونَ كل صَيْحَةٍ عَلَيهْم هُمُ الْعَدُوُّ فَاحْذَرْهُم قَاتَلَهُمُ اللَّه أَنىَ‏ يُؤْفَكُونَ
اى رسول تو چون (از برون) كالبد جسمانى آن منافقان را مشاهده كنى (به آراستگى ظاهر) تو را به شگفت آرند و اگر سخن گويند (بس چرب زبانند) به سخنهايشان گوش فرا خواهى داد (ولى از درون) گويى كه چوبى خشك بر ديوارند (و هيچ ايمان و معرفت ندارند و چون در باطن نادرست و بد انديشند) هر صدايى بشنوند بر زبان خويش پندارند. اى رسول (بدانكه) دشمنان (دين و ايمان) به حقيقت اينان هستند از ايشان بر حذر باش، خدايشان بكشد چقدر (به مكر و دروغ) از حق باز مى‏گردند. (24)
24. فتنه انگيزي و سخنان اراجيف:
لَوْ خَرَجُواْ فِيكمُ مَّا زَادُوكُمْ إِلَّا خَبَالًا وَ لَأَوْضَعُواْ خِلَالَكُمْ يَبْغُونَكُمُ الْفِتْنَةَ وَ فِيكم سَمَّاعُونَ لهَُم وَ اللَّهُ عَلِيم بِالظَّلِمِينَ
اگر با شما بيرون شده بودند در كارتان جز فساد نمى‏افزودند و ميان شما اراجيف انتشار داده فتنه‏جويى مى‏كردند و (چون) در ميان شما زود باوران (نيز) بودند (در نتيجه تحت تاثير اراجيف آنان قرار مى‏گرفتند) و خدا ستمكاران را خوب مى‏شناسد. (25)
25. ايجاد شك ودو دلي:
إِنَّمَا يَسْتَئذِنُكَ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الاَخِرِ وَ ارْتَابَتْ قُلُوبُهُمْ فَهُمْ فىِ رَيْبِهِمْ يَترَدَّدُونَ
تنها كسانى كه به خدا و روز جزا ايمان ندارند و دلهايشان به شك افتاده و در شك خويش سرگردانند از تو اجازه مى‏خواهند. (26)
26. تضعيف ایمان‌ها و دعوت به كفر:
وَدَّ كَثِيرٌ مِّنْ أَهْلِ الْكِتَابِ لَوْ يَرُدُّونَكُم مِّن بَعْدِ إِيمَانِكُمْ كُفَّارًا حَسَدًا مِّنْ عِندِ أَنفُسِهِم مِّن بَعْدِ مَا تَبَين لَهُمُ الْحَق فَاعْفُواْ وَ اصْفَحُواْ حَتىَ‏ يَأْتی اللَّهُ بِأَمْرِه إِنَّ اللَّهَ عَلىَ‏ كُل شىَ‏ْءٍ قَدِيرٌ
بسيارى از اهل كتاب دوست می‌دارند و آرزو مى‏كنند اى كاش می‌توانستند شما را بعد از آنكه ايمان آورديد بكفر برگردانند و اين آرزو را از در حسد در دل مى‏پرورند بعد از آنكه حق براى خود آنان نيز روشن گشته، پس فعلا آنان را عفو كنيد و ناديده بگيريد تا خدا امر خود را بفرستد كه او بر هر چيز قادر است. (27)
27. ايجاد دهكده جهاني جهت اينكه همه را مطيع هوي و هوس خود كنند:
وَ لَن تَرْضىَ‏ عَنكَ الْيهَودُ وَ لَا النَّصَارَى‏ حَتىَ‏ تَتَّبِعَ مِلَّتهَم قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الهُْدَی وَ لَئن اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُم بَعْدَ الَّذِى جَاءَكَ مِنَ الْعِلْم مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِن وَلی وَ لَا نَصِيرٍ
يهود و نصارى هرگز از تو راضى نمى‏شوند مگر وقتى كه از كيش آنان پيروى كنى بگو تنها هدايت، هدايت خدا است و اگر هوى و هوسهاى آنان را پيروى كنى بعد از آن علمى كه روزيت شد، آن وقت از ناحيه خدا نه سرپرستى خواهى داشت و نه ياورى. (28)
28. در حال كيد وفريب:
إِن تمَسَسْكُمْ حَسَنَةٌ تَسُؤْهُمْ وَ إِن تُصِبْكُمْ سَيِّئَةٌ يَفْرَحُواْ بِهَا وَ إِن تَصْبرِواْ وَ تَتَّقُواْ لَا يَضُرُّكُمْ كَيْدُهُمْ شَيْا إِنَّ اللَّهَ به ما يَعْمَلُونَ محُيط. اگر خيرى به شما برسد آن‌ها ناراحت مى‏شوند و اگر مصيبتى برسد خوشحال مى‏گردند و شما اگر صبر كنيد و از خدا بترسيد، كيد آن‌ها هيچ ضررى به شما نمى‏زند كه خدا به آنچه مى‏كنيد، احاطه دارد. (29)
نتيجه گيري:
هر چند ماهواره شبكه هاي علمي ومورد استفاده دارد اما نبايد غافل بود كه اكثر شبكه هاي ماهواره اي اهدافي جز تسخير وتخريب وتباهي انسان‌ها وبه انحطاط و انحراف كشاندن آن‌ها وفرهنگها و آداب ورسوم ها و تبديل به دهكده جهاني عاري از معنويت ندارد.
چهار راهكار مهم مبارزه با مفاسد ماهواره:
1-آشنايي خانوادها با احكام شرعي در باره ماهواره (احكام نگاه)
2-آگاهي دادن مردم به آسيب‌هاي ماهواره و اهداف آن
3- جا يگزين كردن برنامه هاي متنوع
4-دعوت به تقوي ومعنويات

پي نوشت ها :

1- تحف العقول ص 17
2- وسائل الشيعه ج 12 ص 234
3- خصال ص 277
4- بقره آيه 169
5- كافي 5 ص 554
6- کافی 5 ص 559
7- وسائل الشيعه ج 20 ص 106
8- كافي ج 2 ص 320
9- بحار الانوار ج 75 ص 83
10- وسائل الشيعه ج ج 20 ص 106
11- كافي ج 7 ص 182
12- علل شرايع ج 2 ص 348
13- نور آيه 19
14- تحريم آیه 6
15- ره توشه ص 303
16- ميزان الحكمه ج 2 ص 909
17- ص آيه 26
18- نهج البلاغه خ 109 ص 160
19- علق آیه 6
20- بحار الانوار ج 2 ص 30
21- طه آيه 124
22- توبه آيه 65
23- نساء آيه 83
24- منافقون آيه 4
25- توبه آيه 47
26- توبه آیه 45
27- بقره 109
28- بقره 120
29- آل عمران آيه 120

منابع:
1. قرآن
2. الکلینی، ابو جعفر محمد، الکافی، دار الکتب الاسلامیه، چاپ تهران، بی تا، 1375
3. ابو جعفر محمد بن علي بن الحسين بن بابويه القمي، الخصال، بيروت، موسسه الاعلمي، الطبعه الاولي،1410 ق
4. الحسن شعبه الحراني، تحف العقول عن آل الرسول، تهران، اسلاميه،1402 ق
5. بابويه القمي ابو جعفر، علل الشرايع، بيروت، دار احياء التراث، الطبعه الاولي،1408 ق صبحي الصالح، نهج البلاغه، قم، دار الهجره، بي تا.
6. عاملی، حر، وسایل الشیعه الی تحصیل مسایل الشریعه، چاپ تهران، مکتبه الاسلامیه، بی تا.
7. مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، انتشارات موسسه وفا، بیروت، سال انتشار 1404 ق
8. محمدی ری شهری، محمد، ميزان الحكمه، مؤسسه دار الحديث الثقافيه، الطبعه الثانيه،1377 ش.
9. محسني علي اكبر، ره توشه، قم، انتشارات رشيد، چاپ اول، 1388 منبع:

  • نویسنده: محمود قرباني
  •  راسخون
Viewing all 635 articles
Browse latest View live




Latest Images